IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Ja mi smo doli do 1.8.pol pa gremo domov za par dni ker mamo P pol pa verjetno nazaj, kam grete vi to, mi smo v Biogradu, ja lahk bi se en dan dobili
wannabemommy ne pozabi poklicat ko pridete iz morja... midva bova takrat v MB ... 27.7. grema pa ostanema kak teden
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Katy, a ti povem najin ritem? Midva sva čist razpuščena
Ko se zbudi, se začne dojit na slabi dve uri do večera.
Konc ritma
Nekaj časa je hodil spat ob osmih, zdaj ob desetih. Naslednji teden bo pa mogoče že z mano do Seinfelda potegnil Samo da lahko čim večkrat na dan je
amelie super ritem
ela24 mi cist nic ne kompliciramo glede vetrcka ko ga kopamo v bazencku zunaj ... ponavadi ga skoz malo polivamo s toplo vodico , vcasih dobi malo kurjo polt od vetrcka in ga spet malo z vodico polijemo in je ze ok ... ko ga vzamemo iz vode pa takoj zamotat v dekico in ga odnesem v bajto , damo plenico gor in itak takoj zaspi ker je ponavadi cist zmatran ...
kopanje - mi smo probali na Bledu v jezeru ... sva ga z mojim htela dat v obrocek tisti za sedet ... ampak ko je samo prstke namocil v vodo je zacel prav divje kricat, no si ga pa nazaj dvigno, je pa blo spet vse ok ... tak da nas ati je cofotal midva pa sva ob jezeru cicala in se pogovarjala

Glavno da on doma v svojem bazencku uziva
sportni vozicek - mi smo ze od vsega zacetka v sportnem vozicku... itak ze kot majni naj bi lezali z rahlo privzdignjenim vzglavjem in pri meni je sportni glih za glih dvignjen toliko da ni cist ravno ... vglavnem cist nic mu ni falilo in mu tud zdaj nic ne ... naslonjalo mu pa vcasih dvignem na drugo stopnjo , tak da je napol v sedecem polozaju da lahko gleda ... ko bo pa ze lepo znal sedet, pa bo naslonjalo itak cist gor , razen ce bo zaspan postal ... spanje v vozicku pa pri nas zgleda prav smesno zadnje case , ker Aleksei vecinoma noce zaspat na hrbtu, ga obrnem na trebuscka in pol iz vozicka samo rit tisto malo vidis, ker jo skoz nekam gor tisci
hrana - mi trenutno pojemo na dan 5 obrokov, vcasih mogoce 6 po 140 do 160ml
podiranje kupcka - pri nas so zadnje case prav borbe ... tak hudo ga tisci v zelodcku, da prav neutolazljivo joka dokler koncno ne podre vsaj 2 kupcka ... no pa seveda si zraven se celo pest v usta tisci in pol se davi zraven in zarad tega vcasih tud fajn bruhne itd... vglavnem prav pestro imamo ...
bolecine v krizu - no jaz imam s tem probleme ze od prej ... imam namrec vklescen zivec in to se mi skoz ponavlja, tak da zdaj po porodu ni nic drugace ... ko sem z malim sama doma se sploh ne smem na kavcu prevec razkomotit z njim v rokah, ker drugace se vec ne vstanem nikakor ... pri kopanju pa mi tud mora moj pomagat ... tak kot je
legeneda napisala naj bi se dvigovalo, da naj pokrcimo noge, pa jaz spet ne morem zarad tezave s koleni ker sem imela oba kolena poskodovana in imam se zdaj posledice ...
levinjica ce si prebrala stranske ucinke pri tabletkah cerazete , pol si verjetno zasledila tudi mozno izpadanje las ... tudi meni ful izpadajo ... jaz imam se eno skatlico in pol jih vec en bom jemala ... bom rekla moji G da naj mi da neke druge tablete ker s temi bom znorela ... od poroda pa do zdaj bo ze 4 mesece in jaz sem vse skupaj bila mogoce 10 dni brez vlozka v hlacah ...
oblacenje ponoci - nas spi nag, samo v pamperski pa pokrit je s tetra plenico
agha jaz se sploh vec ne trudim malega obracat na bok ker mi spimo samo se na trebuscku ... na hrbtu sploh ne pride vec v upostev ... na boku pa tud ze od enega meseca naprej noce vec spat
gosta hrana - mi bomo zaceli takoj ko pride nasa patronazna iz dopusta, ker sva zmenjene da pride sem in to bo nekje cez 14 dni ... pol pa spinacka, brokoli, cvetacka, ...........
Vglavnem prevec sem se razpisala, prevec je bilo za prebrat, zdaj pa picim spat, ker drugace bo zjutraj ob 7:00 panika ko bo mali vklopu alarm
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm