Evo mene spet ob poznoih nocnih urah ... ma ssem neki film gledala na televiziji in kar nisem mogla vstran ... namesto da bi se lepo naspala, ko mali tak lepo spi, zjutraj bo pa panika ob 7ih ko se bo mali zbudil ...

hahaha sej ne upa ... ker ve da bi hitro pokasirala par besed ... No zdaj sem pa lepo na pocitku zivcev pred tasco pri mami v MB

Zakaj ne more bit moja tasca vsaj za polovico podobna moji mami , ta se cisto v nic ne vtikuje in prav nic mi ne pametuje
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m
polhna luna.... no comment
legenda res je ja ... jaz sem jo vceraj obcutla... mali se je ponoci tocno na eno uro prebujal in obracal na hrbet in plazil po postelji in sem se morala vsako uro vstat in ga nazaj na trebuh obrnit in mu dudo dat in pol je spet za eno urco zaspal ... potem pa spet vse od zacetka ... celo noc ... prav nic ni blo fajn ... danes ko pa jaz ponocujem tu pred televizijo in racunalnikom, pa mali gospod prav lepo spi ... upam da ne bo zacel telovadit ko bom jaz sla spat
amelie jaz bi verjetno rekla ce ne bi oni raje nas treh slikali ker smo v bistvu mi trije druzinica... v tvojem primeru pac vi trije ... ne vem ce bi ostala tiho ... pri takih stvareh se pa jaz hitro oglasim ... drugace pa ce bos hodla kaj tu po MB me obvezno poklici, pa gremo na kavo ...
GH - no jaz bom pa jutri skuhala en mali koscek cvetacke in jo zmuckala in dala malemu prvic za probat nekaj drugega kot samo mleko ... upam da se cim prej navadi na zlicko papat pa da je koncno konec s temi mlekci ker bom bankrotirala ... grem v lekarnno in po tamalem tam pustim 60€ pa v bistvu sploh nic kaj dosti ne kupim ...
country No ta teden me ni, ker sem v MB na pocivanju zivcev

Se pa komot dogovorimo takoj ko pridem nazaj ... glede ure je pa meni cist vseeno, ker sem itak skoz fraj

No imam sicer sluzbo 24/7 ampak to sluzbo vozim skoz s seboj (Aleksei)
katy meni odgovarja bilo kateri dan ... mi je cist vseeno , samo naj me katera poklice kak se boste dogovorile, za vsak slucaj ce ne bom nic na RR ... ker ta moj laptop je tu v MB malo pocasen
Zdaj grem pa spat ko mali se lepo spi ... upam da bo tak tudi ostalo , da ne bo ta lump se zbujal celo noc tak kot vceraj

... jah drugacee pa se bomo pac vstajali
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm