IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Aglaia: ne paničari.
Hahaha! Najboljsa!!
Skoda, da nisi povedala, da boste v Tacnu. Bi te prisla pogledat. No, pa Benjamina tudi
In ja, ne bom se vec sekirala da narobe uvajam. Ce je otrok srecen, sem tudi jaz. Ko pa ne bo vec srecna, bo pa ze povedala
Bom tdi jaz bolj na hitro komentirala, ker sem danes nekam zaspana. Na koncu bom pa spet igrice do 3 zjutraj nabijala. Katastrofa sem.
Tintin, ti sporocim kako bo slo z mesnimi kasicami. Zgledajo kar ok. Pa embalaza mi je vsec
Amelie, kaj pa ce ti je slabo od laka za stenge? To je kar kemija, a ne?
Pa bravo za instant uvajanje. Tvoj otrok je tudi prenesel, ne? Meni se vcasih zdi, da si Zoja misli:"najboljse, da kar zaspim (pojem to hrano, spijem mleko, se smejem ... karkoli pac ze pocne, kar je meni vsec), ker tale moja mati ni resna in bog ve kaj mi bo se delala"
Uuu, krompircek. Na to sem pa cist pozabila. Danes sem odkrila samo to, da je Frutek breskev+riz zanic. Jutri bomo jedli kaj iz Hippove kuhinje. Al pa ce bo moz kolerabo naredil. Pa kupila sem tiste kasice od Millupe. Riz, banana, lahko noc, dobro jutro al kaj so ze. Danes je moz eno za zajtrk jedel. Otrok pa se ni prisel na vrsto.
Aja, vceraj sem ji kupila prvo zobno scetko. Nima se zob. Pretiravam, a ne?
Lepo bodite!