IZVIRNO SPOROČILO: dacy
stajerke - v sredo dopoldne bi se lahko dobile pri Drasu pod Pohorjem malo spet , sva se z wannabemommy zmenle, pa bi blo fajn ce bi nas spet bilo cim vec ... Kaj pravite a bo slo ?
Bi prišla, ampak smo se glih za jutri zmenile ptujske vozičkarce - nas bo tudi cela armada haložank in haložanov. Hm, sem pozabila vprašat če gremo na ledeno kavo al na špricer

Verjetno bom jaz ledeno kavo tamala pa špricer - jami, paše za boleče zobe

No kdo je zdaj za soicalo prijavit
Danes sva bile na sistematskem in piki piki,
imamo 6900g in 64 cm (se je bolj v dolžino potegnila). Drugače smo pa zdravi, no ugotovili smo le, da ne samo da nam silita dva spodnja zobeka ven, tudi zgornji so nared - samo nočejo pa predret dlesni, tako da midve sva na on off s slabo voljo in dobro voljo. Komaj čakam, da že pokukajo, ker jo očitno fejst mantra - zaenkrat vsaj ponoči še lepo spimo.
Malo pokomentiram: jaz imam tudi aventove lončke, ampak me jezi ker imajo prozorno skalo količie, jaz pa sem itak skor slepa
katy: upam, da bo zdravje čim prej bolje

. Glede mleka na gh pa tako, saj približno vidiš, koliko ti poje oz. če še je tečkan. Jaz če ne uspem pravi cajt dat gh je že tako fejst lačna in znervirana, da hoče flašo pa ni šanse katera kašica je. Ponavadi pa za kosilo kar lepo papa in pol počakam pa vidim, kdaj postane tečka in je ponavadi lakota. Je pa čisto odvisno. Prejle sva pojedle kakih 40ml hruške z riževo kašico, tako da je itak bila še lačna. Zdaj pa ajča.
aprilčica: bravo za zobek, upam, da prideva za vama čim prej
menstrualna skodelica: to bi pa tudi mene zanimalo
cunje: pol bom glih danes vrnila pa več kot pol spet domov prinesla

Mogoče bi kdaj morala zavrnit ponujeno sposojeno (čeprav sem ful vesela, ker pol ne rabim prat tako pogosto), ampak itak si ne morem pomagat pa še kaj sama nakupim imava pa zanjo samo malo večjo komodo in sfali prostora.
Joooj zdaj ko tole berem, vidim kako grozno narečno pišem. Sem se doma čisto razvadila, v službi moram bit bolj uradna, pisno in ustno - bom verjetno same norije kvasla ko grem na šiht. Upam pa da ne bom govorila z visokim tonom in šefa spraševala : A bi ti tudi kavico z mlekecom al kl tak člno?

Dobro da je na hece pa ne bi zameril :)
No adijos, grem še kaj naredit, pol pa opet na koffe k drašu:)