Zadnji članki

Zgodbe malih junakov: Borila se je kot levinja
Inkubator pokrit s pregrinjalom z izvezenim levom. Edina je imela tako pregrinjalo. Povedala sem ...
Resnične zgodbe

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zap...
Aktivnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

)neživljenski. Ali se samo meni in nekaterim zdi 10 urna vožnja nekaj očitno predolgega za dvoletnika.Mene osebno tako dolga vožnja, pa ponavadi samo sedim zraven, dobesedno povozi. Avto je lahko ah in oh opremljen, pa je vseeno to ure in ure dolgo sedenje. Tudi premori in premorčki ne pomagajo tako zelo. Kakšno nepozabno doživetje neki!? Za očka verjetno, ki se mu bo najbrž zbezlalo, ker malček skoraj gotovo ne bo čist kul celo pot...Dveletnik pa si tega definitivno ne bo zapomnil, ali pa mu bo od tega "krasnega" doživetja ostal tak dober občutek, da se naslednjič še dva km ne bo peljal z veseljem. To gledam iz zornega kota mojih otrok, ki sta bila čisto povprečna dvoletnika, ki sta se po dveh urah vožnje, kljub naši pestri animaciji, že tako naveličala, da smo ju komaj prenašali...In kot je napisala že ena...tukaj se sploh ne gre za to če se očetu dovolj zaupa...tu se gre za otroka, ki bo revček trpel v avtu deset ur, z vmesnimi prekinitvami, da bo za dva dni prišel k babici in dedku, potem pa spet deset ur v plehu, da bo prišel nazaj k mami. Ja ni ga čez" dobro" nepozabno doživetje