writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

04.07.2010, 10:42

clock-img

trezika

pencil-img

3981

DanDan!
Midve z Marušo pa se danes odpravljava k mojim na Koroško... sprva sva imeli namen it jutri, ampak sn danes dobila klic, da mi je stric/boter umrl...je s konja padel   tako da bo najin dopust na Koroškem malo bolj žalosten.... ampak kaj češ...takšno je življenje

tako da uživajte...pa se javim, ko bova spet doma....

lp

clock-img

05.07.2010, 07:49

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober dan!user posted image

Trezika- uživajta!

Persida- vi pa ste že tudi na lepšem, ne? Uživajte!!!

Najaa- Super za Niko!

clock-img

05.07.2010, 11:21

clock-img

jadrnica

pencil-img

452

Helouuuu,

drage marčevske mamice in njihovi srčki. Sama sem tudi "stara" marčevka 2009 s Katarino (če se me morda kdo spomni), samo s to razliko, da nekako ne uspem kaj dosti na RR prebrat ali pa napisat. Vas pa sem ter tja tudi preberem user posted image samo ste take čveke, da ni za dohajat.

Sedaj sem spet na RR, ker sem noseča (januraja rok) in imam spet malo več časa user posted image user posted image , tako da vas še kdaj kaj preberem in povprašam, predvsem pa vsem skupaj zaželim čimveč lepih trenutkv z malimi zvončki in trobetnicami, pa seveda kakšno hladno senco za to vročino. pa upam, da ste zdravi vsi skupaj.

lp, jadrnica

clock-img

05.07.2010, 11:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pozdravljena, jadrnica!

Meni je znan le tvoj nick, pa nič drugega. user posted image Javi se pogosteje, da te spet ne "pozabimo".
Pa tudi me nismo več take čveke kot nekoč. user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost ti želim!user posted image

clock-img

05.07.2010, 20:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

jadrnica ČESTITKEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 21:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

jadrnica user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se te dobro spomnem. user posted image

clock-img

06.07.2010, 07:29

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

clock-img

06.07.2010, 11:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dober dan.
Evo danes sem fraj. Z Lijo glih s sprehoda in kavice prišle, zdaj pa grem kuhat, Lija pa se trudi zaspat. Ne uspeva glih najbolj user posted image user posted image

Drugače pa vse po starem...user posted image

clock-img

06.07.2010, 12:31

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nika spi, Tija gleda risanko, moj igra šah, jaz pa evo sej vidite kaj. user posted image Me razvajajo in mi ni treba kuhat. Bom pa jutri. user posted image
Na morju dežuje. user posted image Se bo treba nekaj spomnit, kaj delat popoldan.

clock-img

06.07.2010, 14:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz v službi, moj v NE, Valentin doma...komaj čakam na petek, da spet šibnemo na morje. user posted image

clock-img

07.07.2010, 07:29

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa spet ...

dobro jutro!user posted image

Sem si že rekla, da sedaj par dni ne bom pogledala na RR, ker itak nobene ni, tiste ki pa se oglasite pa tako samo pozdravljate. user posted image Saj vem, dopusti so, zato pa je temu tako. user posted image

clock-img

07.07.2010, 10:27

clock-img

felix7

pencil-img

6099

dober dan user posted image

ja, še vedno sem živa in ker mi je v službi dolgčas, sem prišla pokukat še na RR, ker na FBju se v tem trenutku tudi bolj malo dogaja user posted image
kako ste, drage moje?

Jadrnica, čestitke za ponovno nosečnost user posted image user posted image user posted image  na FBju že delamo spisek,  katere marčevke ponovno pričakujejo user posted image

mi smo svoj dopust že zaključili oz. gremo proti koncu meseca še za par dni v Čatež. Potem si bomo pa še kak vikend na morju privoščili, hodimo h kolegom v Kvarner v kamp, kjer imamo takorekoč "odprta vrata".

sicer nam pa poleti ne bo dolgčas, ta teden namreč začnemo z gradnjo škarpe, tako da bomo imeli doma spet gradbišče. Upam, da bo šlo to hitro mimo, edino vrta mi je ful žal, ker po treh letih, odkar smo v hiši, je vrt postal prav lep, zdaj nam bodo pa bagri celega pregonili user posted image  ja, bom pa mela kej za delat, a ne? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

07.07.2010, 11:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pozdravljena, Felix!!!

Tebe pa že res dolgo nisem brala.Super za dopust! Pa tudi dela bodo hitro gotova in bo!user posted image

Kaj sem jaz kaj zamudila...si rekla, da je na FB spisek novih nosečk marčevk? Katere pa so to? Jaz sem vedela edino za EmoTiaro in sedaj še jadrnico! Še kdo?user posted image

clock-img

07.07.2010, 13:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica.. Tulipan je tudi user posted image  user posted image  user posted image     Ima rok 24.12  user posted image je taka lepa nosečnica, Lia pa prava lepotička

clock-img

07.07.2010, 14:19

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica.. Tulipan je tudi user posted image  user posted image  user posted image     Ima rok 24.12  user posted image je taka lepa nosečnica, Lia pa prava lepotička

To je Lila? Super!!!user posted image

clock-img

07.07.2010, 14:44

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pozdravljena, Felix!!!

Tebe pa že res dolgo nisem brala.Super za dopust! Pa tudi dela bodo hitro gotova in bo!user posted image

Kaj sem jaz kaj zamudila...si rekla, da je na FB spisek novih nosečk marčevk? Katere pa so to? Jaz sem vedela edino za EmoTiaro in sedaj še jadrnico! Še kdo?user posted image

hvala user posted image

je kar pasalo malo nazaj prit, sem že skoraj pozabila, kako luštno je tukaj user posted image

pa nosečka je še novo, septembra (če se ne motim) pričakuje dvojčka, dva fantka user posted image

clock-img

07.07.2010, 15:09

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pozdravljena, Felix!!!

hvala user posted image

je kar pasalo malo nazaj prit, sem že skoraj pozabila, kako luštno je tukaj user posted image

pa nosečka je še novo, septembra (če se ne motim) pričakuje dvojčka, dva fantka user posted image

Uffff!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 21:25

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

iskrene čestitke vsem novim nosečkam

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

07.07.2010, 23:48

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

Pozdravčekvsem!
Bom kr kratka, debelo uro je trajalo da sem porišla sem, ponovno geslo, nik me je zezal, še spremenila e- naslov in pol je kr trajalo da sem vas našla. No uam da se me še spomnite. Maks je mo sinček navihanček, poleg tavečjega Mihata. se še kaj oglasim papa
čestitke vsem nosečkam

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

clock-img

08.07.2010, 07:36

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober dan dečve!user posted image

Čebeica maja- welcome back!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa se le pogosteje javljaj, da te ne bo RR spet pozabil. user posted image In kako otroka?

clock-img

08.07.2010, 08:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

To je Lila? Super!!!user posted image

ja ja Lila ja user posted image

clock-img

08.07.2010, 08:03

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dobro jutrooo, zunaj pa je že prav toplo user posted image

Midve z Lijiko ga šibave ven.

Se tipkamo kaj bolj pol user posted image

clock-img

08.07.2010, 08:03

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Pozdravčekvsem!
Bom kr kratka, debelo uro je trajalo da sem porišla sem, ponovno geslo, nik me je zezal, še spremenila e- naslov in pol je kr trajalo da sem vas našla. No uam da se me še spomnite. Maks je mo sinček navihanček, poleg tavečjega Mihata. se še kaj oglasim papa
čestitke vsem nosečkam

o Maja user posted image  bolj malo te je "videti" zadnje čase

clock-img

08.07.2010, 08:04

clock-img

felix7

pencil-img

6099

fajn se mejta na svežem zraku in lep pozdrav iz zatohle pisarne user posted image

clock-img

08.07.2010, 08:20

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj Lija več nimaš v vrtcu? Tak bom jaz tudi delala čez poletje, da bo imel počitnice 2 meseca. In kako potem računajo ta dva meseca, ko tam nimajo otroka? Je sploh kaj ceneje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem