writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

28.07.2010, 10:25

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- sedaj sem še jaz kupila Valentinu ono steklenčko s slamico!

Leon to že dolgo prakticira pa mu kar gre...on je pil iz slamice že pri 11h mescih tako da zdej obvlada že v nulouser posted image

clock-img

28.07.2010, 14:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dan... ne vem, kaj naj sploh napišem. Smo na štajerski in smo se imele super dopoldan. Vzunaj, igrišče, park, kava, sok... ful lepo, no.
Pa pište kej res, da ne bomo spet na drugi strani.user posted image

clock-img

28.07.2010, 15:19

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Mater je lepo čvekat z vamiuser posted image user posted image

PS: kje ste?!!?! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 28.7.2010 15:20:11 >

clock-img

28.07.2010, 16:12

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Mater je lepo čvekat z vamiuser posted image user posted image

PS: kje ste?!!?! user posted image user posted image user posted image

Animiram po hiši in okol njeuser posted image .Pa zlikat mi je ponovno uspelo zraven dva stroja.Vsaj boga babi nebo rabla moje lenobe podpiratuser posted image .

Sedaj,pa imam malo časa za sebe in grem legnituser posted image .Razen ,če bova kako debato dol vsekaleuser posted image .

clock-img

28.07.2010, 16:16

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

kokica in MaJaLe greta domov ,tasa dela ,Najaa pospravlja,trezika se igra,persida počiva jah nebo debateuser posted image  

clock-img

28.07.2010, 16:37

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica in MaJaLe greta domov ,tasa dela ,Najaa pospravlja,trezika se igra,persida počiva jah nebo debateuser posted image  

MaJaLe še delaauser posted image  danes je doooolga sreda (10 ur), ma glede na to, da se mi danes ne da, bom šla kar prej domovuser posted image  (počakam še da bo konec uradnih ur in fol šiiic domovuser posted image )

clock-img

28.07.2010, 21:32

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

clock-img

29.07.2010, 07:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

sem bila cel dan doma user posted image user posted image user posted image , ker sem si vzela bolniško-spremstvo. Z Valentinom sva napreč imela pregled za vrtec. Sedaj pa z veseljem sporočam, da je moj otrok sposoben za vpis v vrtec!user posted image user posted image user posted image

Nove mere: višina 81cm
                   teža   10800g
.

Pa cepljen je bil (ono pri 18 mesecih)!user posted image user posted image user posted image Ker ni nič jokal je dobil štampiljko na rokico in še eno "tetovažo" za domov. user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2010, 07:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image kaj zdaj to???
Na drugi strani vas najdem. Pa saj to nismo mi...kje so stare marčevke?? user posted image user posted image

Glej jo, glej! Kdo se oglaša?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa ravno tebe sedaj kaki teden ni bilo na spregled!user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tasa SUPER ZA MORJE!user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem mogla verjeto, ko sem prebrala tvoj mail!user posted image user posted image user posted image

Mi pa na 14- dnevno!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.7.2010 7:44:14 >

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Leon to že dolgo prakticira pa mu kar gre...on je pil iz slamice že pri 11h mescih tako da zdej obvlada že v nulouser posted image

Ne more skapirati, da tega lončka ne rabi na glavo postaviti, kot oni magični lonček, da kaj priteče, potem pa se seveda jezi, ker nič ven ne priteče. user posted image Namreč skoz uporablja aventov magični lonček in je avtomatsko tega novega na glavo obrnil in poskušal piti. user posted image Bogi, saj bo skapiral.
Je pa res treba bolj potegniti, Najaa!user posted image

clock-img

29.07.2010, 07:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Aja,

DOBRO JUTRO!user posted image

Tako se mi je mudilo komentirati vse kar ste napisale, da sem vam pozabila dobro jutro zaželeti. Kako?

clock-img

29.07.2010, 10:13

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

sem bila cel dan doma user posted image user posted image user posted image , ker sem si vzela bolniško-spremstvo. Z Valentinom sva napreč imela pregled za vrtec. Sedaj pa z veseljem sporočam, da je moj otrok sposoben za vpis v vrtec!user posted image user posted image user posted image

teža   10800g
.

Pa cepljen je bil (ono pri 18 mesecih)!user posted image user posted image user posted image Ker ni nič jokal je dobil štampiljko na rokico in še eno "tetovažo" za domov. user posted image user posted image user posted image

Jeeej...maš tudi ti enega korenjakauser posted image
še dobro, da si me spownla na to potrdilo, ker js sm čisto pozabla!! in mam še dobra 2 tedna da to rešim...hva bogu, da mam vasuser posted image user posted image

clock-img

29.07.2010, 10:14

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Aja,

Tako se mi je mudilo komentirati vse kar ste napisale, da sem vam pozabila dobro jutro zaželeti. Kako?

uhh...slabo. VČeraj nism zadela sedmice tako da sm danes depresivnauser posted image user posted image
ti?

Aja...pa DOBRO JUTRO! user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 29.7.2010 10:16:06 >

clock-img

29.07.2010, 10:15

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Ne more skapirati, da tega lončka ne rabi na glavo postaviti, kot oni magični lonček, da kaj priteče, potem pa se seveda jezi, ker nič ven ne priteče. user posted image Namreč skoz uporablja aventov magični lonček in je avtomatsko tega novega na glavo obrnil in poskušal piti. user posted image Bogi, saj bo skapiral.

ja valda. Sej so boščki...dandanes je tolko tega, da res ne veš več kako jim dopovedat kako se s kakšno stvarjo delauser posted image
so pa luškani, ko se učijo/jezijouser posted image

clock-img

29.07.2010, 11:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image
to je hudič a ne?

clock-img

29.07.2010, 11:40

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

teža   10800g
.

Jeeej...maš tudi ti enega korenjakauser posted image
še dobro, da si me spownla na to potrdilo, ker js sm čisto pozabla!! in mam še dobra 2 tedna da to rešim...hva bogu, da mam vasuser posted image user posted image

no, super, me veseli!user posted image

clock-img

29.07.2010, 11:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image
to je hudič a ne?

glej jo glej!!!

clock-img

29.07.2010, 11:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Aja,

uhh...slabo. VČeraj nism zadela sedmice tako da sm danes depresivnauser posted image user posted image
ti?

Aja...pa DOBRO JUTRO! user posted image

jaz tudi ne, ker nisem niti špilala user posted image pa drugič

clock-img

29.07.2010, 11:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica a vi greste pa zdaj na tavelik dopust?? Fajn user posted image  user posted image
majale a vi ste bli na fuzbalu v SA ?

clock-img

29.07.2010, 11:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

kokica a vi greste pa zdaj na tavelik dopust?? Fajn user posted image  user posted image

JAAAAA!!!!

clock-img

29.07.2010, 11:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj to prav vidim? Kaj je to mišljena Afrika?user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2010, 12:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Eh, pa kje ste noooo?

Grem na malco!user posted image

clock-img

29.07.2010, 13:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Evo me, zgubljena marčevka... ah kaj čem, če nobena ne klepeta, pol pa še jaz včasih kar spustim našo temo... ma vas pogrešam, čveke drage. user posted image

KOKICA super za korenjaka Valentina. user posted image
Nika je tudi že dobila štampiljko in jo je pol cel dan gledala in kazala. user posted image  Da ne govorim o Tiji. Ona pridna ali nepridna, sploh ne gre ven dokler ne dobi štampiljke. user posted image
Lepo se mejte na dopustu. Mi pa šibamo spet v nedeljo za dva dneva malo na morje. Bolje išta nego ništa. user posted image

clock-img

29.07.2010, 14:08

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

kaj je SA? misliš na JAR al na Severno Afriko?!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem