writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

25.08.2010, 21:39

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Tulipan - doma sem še do 17.11.2010 pol,pa še nekaj dopusta pa tak ,tak ,da pred novim letom se bom mogla verjetno it malo pokazatuser posted image user posted image user posted image .

MaJaLe - kaj ,pa moj obseg trebuha rabiš mereuser posted image

trezika - pri nas dogaja ,da vsi trije dečki spijouser posted image

zobar - drugi mesec ga imata drugič

A vam povem ,da sem se prej tako nabasala pečene koruze ,mater je pasalo res je nisem že sto let jedla,mmmmmmm se mi še kar sline cedijouser posted image .

Ja,ja danes smo ga vrezali na igrala ,ker sem presodla ,da nebo za živet doma tak,da sem še malo Lijo pocartala pol sem še ,pa njeno mamico moglauser posted image .A vam povem kaj je najbolj hecno ,da vse okol kliče mami,mama,mamicauser posted image .Se za mano dere mamiiii,pa ji rečem kaj je Lija mami je v službi,pa ona s prstekami pokaže ,da dinarčke služi.Jaz ne vem kak jim je ratalo,da imajo tak pametnega otrokauser posted image .

clock-img

25.08.2010, 21:43

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

trezika ,da jutri nebota predolgo spaliuser posted image

Jutri me ne bo na jutranji čvek ,ker se grem vozit po toboganih no samo vreme me lahko za j...user posted image

Nočko moje dameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,grem gledat ,če bo kaj akcijeuser posted image .

clock-img

25.08.2010, 21:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Tulipan - doma sem še do 17.11.2010 pol,pa še nekaj dopusta pa tak ,tak ,da pred novim letom se bom mogla verjetno it malo pokazatuser posted image user posted image user posted image .

trezika - pri nas dogaja ,da vsi trije dečki spijouser posted image

zobar - drugi mesec ga imata drugič

A vam povem ,da sem se prej tako nabasala pečene koruze ,mater je pasalo res je nisem že sto let jedla,mmmmmmm se mi še kar sline cedijouser posted image .

Ja,ja danes smo ga vrezali na igrala ,ker sem presodla ,da nebo za živet doma tak,da sem še malo Lijo pocartala pol sem še ,pa njeno mamico moglauser posted image .A vam povem kaj je najbolj hecno ,da vse okol kliče mami,mama,mamicauser posted image .Se za mano dere mamiiii,pa ji rečem kaj je Lija mami je v službi,pa ona s prstekami pokaže ,da dinarčke služi.Jaz ne vem kak jim je ratalo,da imajo tak pametnega otrokauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2010, 21:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Jutri me ne bo na jutranji čvek ,ker se grem vozit po toboganih no samo vreme me lahko za j...user posted image

Nočko moje dameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,grem gledat ,če bo kaj akcijeuser posted image .

vreme bo jutri idealno za igrala user posted image user posted image user posted image

se vidimo user posted image

clock-img

26.08.2010, 07:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

vreme bo jutri idealno za igrala user posted image user posted image user posted image

se vidimo user posted image

Pa še prav imaš! Uživajte!!!

clock-img

26.08.2010, 07:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

clock-img

26.08.2010, 08:26

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, sej si zlata, da si se potrudla in si tale seznam našla. Jaz bom vpisala, ko bom mela Nikin dnevnik kje pri roki...
Kaj MajaLe, za petek velja? Bom z avtom tak da lahko tudi me kam pridemo.

Hvalauser posted image  ma sej tvojih podatkov nisem spreminjala! sem samo dodala tiste, ki nas ni blo na seznamu (s tem, da naši podatki so iz leta 09 user posted image ), ma tiste ki ste že ble na seznamu vas nisem tikala.
Ok, za pete se slišimo. Js bom končala okoli 2.30, pol mam še ene opravke (šopiiinguser posted image ), pol grem po Leona domov, pol se pa lahko dobimo. Se slišimo sproti dej...

clock-img

26.08.2010, 08:27

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

hahahahauser posted image  mislim, da ni treba. no, razen če maš tako močno željo...sm rekla, da bom upoštevala vse željeuser posted image user posted image

PS: seznam bo kot po starih pravilih na vsaki 5. strani, štimnzy?user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 26.8.2010 8:28:09 >

clock-img

26.08.2010, 08:28

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

in je blo kej?!user posted image

clock-img

26.08.2010, 08:29

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

jutroooooouser posted image
kavica je že bla? js se šele sestavljamuser posted image

clock-img

26.08.2010, 08:46

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Ej, ste vidle to??

http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=21501

ma bogi človek res...js bi po moje umrla od strahauser posted image

clock-img

26.08.2010, 09:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Kakao je bil. Kavice ne pijem od 3. meseca nosečnosti. Se mi še vedno gabi, kot da bi bila še vedno noseča. Prav smrdi mi.

clock-img

26.08.2010, 09:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

in je blo kej?!user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 09:07

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Dobro jutro tudi od mene!
No, je že skoraj dober danuser posted image  Pa končno vsaj četrtek, če že petek ne more bit!!!!

clock-img

26.08.2010, 09:08

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kakao je bil. Kavice ne pijem od 3. meseca nosečnosti. Se mi še vedno gabi, kot da bi bila še vedno noseča. Prav smrdi mi.

Meni je v prvi user posted image  full smrdela, je nisem mogla niti kuhat, zdaj pa bi jo lahko z žlico jedlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 09:09

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Hvala za odgovore za zobozdravnika, sem jo včeraj kar naročila in imava pregled kr na njeno 17to obmesečnicouser posted image

clock-img

26.08.2010, 09:16

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, je že skoraj dober danuser posted image  Pa končno vsaj četrtek, če že petek ne more bit!!!!

hahaha...samo resuser posted image  js sm itak danes taka koma, da se komaj držim gor...včeraj sm mela našopan dan totalno....
najprej služba (9,5 ur), pol takoj roditeljski sestanek uro pa pol, pol sm šla za pol urce domov, pol pa še pevske vaje, ker pojemo v soboto na poroki...sm pršla domov ob 23.30 (nazadnje sm mela obrok ob 12h ko sm jedla kosilouser posted image ), pojedla 2 toasta, pod tuš in spaaaat...s tem, da sm bla takoo zmatrana, da sm uspela zaspat šele ob polnoči in pol...uffff...
tako, da si lahko predstavljate kakšna sm danesuser posted image

clock-img

26.08.2010, 09:18

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Meni je v prvi user posted image  full smrdela, je nisem mogla niti kuhat, zdaj pa bi jo lahko z žlico jedlauser posted image user posted image user posted image

a res? js je v nosečnosti nisem pila, ker je nisem smela...sm si pa vsake tolko privoščla brezkofeinsko (čeprav je baje še hujše sranje), ker mi je manjkal okus po kaviuser posted image  drugače je pa nisem nikoli pila...pol ko sm začela hodit v službo pa itak...pijejo vsi, pa se navadišuser posted image  ma popijem max. 2 na dan..pa še to une iz avtomatauser posted image  

clock-img

26.08.2010, 09:19

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Hvala za odgovore za zobozdravnika, sem jo včeraj kar naročila in imava pregled kr na njeno 17to obmesečnicouser posted image

moreš najdet podatke za seznam, ker nimam pojma, kdaj ma sploh rojstni danuser posted image
sej če se ti ne da povej...bom šla js pobrskatuser posted image

clock-img

26.08.2010, 09:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dober daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn user posted image  user posted image  

clock-img

26.08.2010, 09:21

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

hahaha...samo resuser posted image  js sm itak danes taka koma, da se komaj držim gor...včeraj sm mela našopan dan totalno....
najprej služba (9,5 ur), pol takoj roditeljski sestanek uro pa pol, pol sm šla za pol urce domov, pol pa še pevske vaje, ker pojemo v soboto na poroki...sm pršla domov ob 23.30 (nazadnje sm mela obrok ob 12h ko sm jedla kosilouser posted image ), pojedla 2 toasta, pod tuš in spaaaat...s tem, da sm bla takoo zmatrana, da sm uspela zaspat šele ob polnoči in pol...uffff...

Majalčica draga! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 09:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

joj, jaz še Lije tudi nisem k zobaru naročla. Grda, grda mama.
Tulipan, kje si jo ti naročila al kak to gre?
Meni se še njena osebna zdravnica ne oglasi ,ker ima počitnice..tak da še nimama niti datuma pregleda ob 18.m user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 09:22

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

uh ti pa si imela natrpan urnik.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 09:23

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

MaJaLe boš me dodala na seznamček, ko ti bo, please?

Lia, 06.04.2009 3780g 51.5cm
11.5.09  4645g  54cm
8.6.09    5320g  57,5
6.7.09    5730g  59
17.8.09  6770g  64
28.9.09  7310g  64,5
5.1.10    8030g  71,5
13.4.10  8490g  73,5

še kaj?
zobki: krokodiluser posted image

HVALA!
Slikica slediuser posted image

clock-img

26.08.2010, 09:23

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dober daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn user posted image  user posted image  

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem