IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Niki sem pa že od začetka dodajala tak da na flašo je navajena. Zdej mleka po flaši ne pije več, razen v takih izrednih razmerah kakor danes. Drugače pa spije zjutraj in zvečer čaj po flaški. Tak se je navadla in to je njen ritual.
A 2 tedna nazaj si nehala dojit? Si mela kake probleme z odstavljanjem?
To naše dojenje je bil pravi projekt. Ni hotela dude, ne flaške, ne nobene ninice za cartanje - NIČ! Samo joško - to ji je bilo vse! Ko sem ugotovila, da sem noseča, me je malo panika zgrabila, potem sem prebrala, da ni nobenih ovir, pa sem vseeno začela z odstavljanjem. Prvo smo nehali ponoči in smo imeli bolj mirne noči, ampak zvečer, zjutraj in enkrat popoldan pa je morala bit na jedilniku

No, nekak smo potem prišli na samo večerno dojenje, ki je bilo bolj kot uspavanje, ampak vem, da ji bo dovolj velik šok, ko bom v P in še večji, ko pridem z dojenčkom domov in bo visel na njeni ziziki, pa sem pač izbrala dan, rekla gotovo in to je to. Je bilo obema full hudo, ampak zdaj sva že kul, čeprav, ko vidi na kaki sliki dojenčka, ki se doji, ji ni všeč. Upam, da do decembra pozabi na vse skupaj!