writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

13.09.2010, 12:33

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, a greš na kontrolo? Držim pesti, da si okej!

ja, ob 16h imam dohtara.
Okej sem, okej. Bom pa ji vseeno rekla, če mi lahko da kri prekontrolirat, ker ne vem če nisem ki slabokrvna, glede na to da se mi kuj vrti user posted image

kaj Majale so še RR odklopli zdaj v službi al kaj?

takoj uzbuna, a??user posted image  malo sm si privoščla počitka, KAJ JE?! user posted image user posted image
Upam, da fajn zrihtaš!

clock-img

13.09.2010, 12:33

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Jaz sem ji lahko te gumi škornje res ful na easy gor potegnila. Sem mislila da nebom mogla, ker ima visok nart in ful težko dobim čeveljčke za njo. Vzela pa sem ji št. 21 in so tudi podloženi.

Ja, saj poleti baje nogica hitreje raste tak da možno, da ji je premalo.

a reeees?? to še nism slišala.
No ok.. zdej mi je jasno kako je lahko vse tako hitro prerastuuser posted image

clock-img

13.09.2010, 12:34

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

ja, ob 16h imam dohtara.
Okej sem, okej. Bom pa ji vseeno rekla, če mi lahko da kri prekontrolirat, ker ne vem če nisem ki slabokrvna, glede na to da se mi kuj vrti user posted image

Kaj idi dat kri ja! Boš malo železa jedla. user posted image

Ne vem kje hodi.user posted image Sankcije na njen smeh!user posted image

hahaha...skoraj da resuser posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 12:35

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Spet sm prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me ubit!!user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 12:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sedaj pa šibam v Mullerja po nove zaloge...user posted image

pa ne pozabi štručke usput kupit, ker se Persida ni nič javila in te ni na kosilo povabila user posted image

hvala, sem si kupila ja...Le kaj je v B. za kosilo?

clock-img

13.09.2010, 12:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Nič, jaz pa grem cote skup malo vrečt...mogoče pa nebo vse za peglat. Bom danes zvečer vse spelglala, ker zvečer tak čveka ni. 

Jaz tudi!user posted image

clock-img

13.09.2010, 12:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Jaz sem ji lahko te gumi škornje res ful na easy gor potegnila. Sem mislila da nebom mogla, ker ima visok nart in ful težko dobim čeveljčke za njo. Vzela pa sem ji št. 21 in so tudi podloženi.

Ja, saj poleti baje nogica hitreje raste tak da možno, da ji je premalo.

a reeees?? to še nism slišala.
No ok.. zdej mi je jasno kako je lahko vse tako hitro prerastuuser posted image

Ja, meni so to v Cicibanovi trgovini povedeli.user posted image

clock-img

13.09.2010, 12:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

ja, ob 16h imam dohtara.

A ja?

clock-img

13.09.2010, 12:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Spet sm prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me ubit!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz te ne bom, Tasa pa tudi menda ni taka.user posted image

clock-img

13.09.2010, 12:50

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dan.
Malo bolj pozna,ker po novem imamo nov sistem spanjauser posted image .Šele sedaj kuham ,ker imamo enostavno kosilo danes.

Tudi maladva sta včeraj skakala po trampolino do onemoglosti ,mati bo ,pa takrat, ko bomo svojega nabali - iz preventiveuser posted image .
Tak,da včeraj smo bili na obisku ,kjer imajo igrišče kar na svojem dvorišču.Tako,da je bil včeraj res en lep dan ker nista prav nič tečnarla kjub temu ,da sta spala pol urce samo v avtu.Se jima je preveč dogajalo ,da bi mela še čas matero sekiratuser posted image .

Naslednji vikend bo tudi pester ,trgatev,krst,.....pa še polno drugih stvari mater vsi so si ravno 19.9. zmislili met nekajuser posted image user posted image .Pa ni hujšega ko moraš pol nekaj ven spustituser posted image .

Zdaj,pa da povem še eno svetovno.Včeraj sta toliko preskakala in preplezala ,da je Anžetu plenica pri gležnju ven prišla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak,da je mel gleženj tak kot ,če bi imel gips goruser posted image .Mislim ni nam dolgčasuser posted image

clock-img

13.09.2010, 12:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Hahahahah, bravo za Anžetovo premikanje!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 13:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dober dan!user posted image

Vikend je minil, kot da bi pihnil. user posted image Spet na delovnem mestu. Pa saj bo spet hitro minil ta teden.user posted image

No, da malo poročam. V petek zvečer je šel Valention spati k moji mami, ker sva šla midva s prijatelji na bowling. V soboto po jutranji pijački sva pa šla po njega. Mama mi je rekla, da ga je moralo nekaj ponoči pičiti za levim ušesom. Imel je tri pike in rdeč uhelj. Popoldan je uhelj postajal vedno bolj rdeč in otečen, prav tako desni uhelj. Na koncu sta bila oba že ful zatečena, da je zgledal kot Kekec!user posted image Namazala sem mu s Kamagelom. Ponoči ga je srbelo in se je kar dosti praskal. V nedeljo sem ga hotela odpeljeti k dežurnemu zdravniku a sem prej v mestu srečala eno znanko, ki je zdravnica in ji pokazala Valentina. Pa je rekla, da gre za alergijo, saj nima vročine in ne more biti vnetje. Naj mu dal pol žličke Claritina in mažem s Fenistin kremo. V ponedeljek pa naj prideva v laboratorij, če ne bo bolje. Danes zjutraj je bilo že bolje, tako, da na srečo ne bo potrebno hoditi k zdravniku.user posted image Madonca, kake bibe so to vse okrog nas. user posted image

Drugače pa smo bili doma, ker je ata rihtal dvorišče (polagal robnike in ostalo), midva sva bila zraven na gradbišču in mu "pomagala", pa vmes sva malo skočila na igrala. Pa je minilo. user posted image

Tako, nekaj od mene.

samo da je vse Okej. Samo ko pa si Kekca omenla, pa sem se morala nasmejat user posted image

Jaz tudi. user posted image Sam da je vse ok.

clock-img

13.09.2010, 13:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi mamo samo sušilnega,za dojenčka se mi ni nikol nič skrčilo,pa saj tak vedno kupim malenkost večjo za tako malo...cotike pa taaaaaaaaaaaaaak mehkeuser posted image

Isto.
Če se pa kaj skrči, pa itak z likanjem, beri glajenjem (z roko mal pogladim, ko zlagam) nazaj raztegnem.

clock-img

13.09.2010, 13:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mi smo pa imeli krasno soboto! Nam je ratalo, da smo šli v Ljubljano, najprej zjutraj šoping 3 urce, potem Otroški bazar  2 urci, na koncu pa še ZOOuser posted image  Lia je bila čisto naspidirana od vsega, no, jaz pa od šopingauser posted image user posted image ! Ima pa Mother Care zasoljene ceneuser posted image , lahko bi celo trgovino pokupila, če bi imela kako kartico več!user posted image

Si pa dobra, da te nič križ ne boli, ko takole cel dan šetaš okol. user posted image
Ti je všeč v Mothercare? Men pa niti ni. Se mi zdijo cunje pa vse mal preveč pocukrano. Cene pa no comment. user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 13:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

no vsaj ena ki se strinja z manouser posted image
ene mame me kar gledajo tipo "kako ga lahko NE oblečeš v pižamo? Bogi otrok, zatraumiran!"user posted image user posted image

Jaz se tudi strinjam s tabo. Ne vem pa niti v čem je point, da je gledajo čudno. Nika že zdej spi v bodyju pa pižama čez. Ker pri nas je zelo mrzlo ponoči.user posted image No če pa ima vse pižame, ki so ji prav v pranju, ima pa kar kakšne legice za spat in zgoraj kakšno majico, ki je bolj raztegnjena in za doma. A sem jaz pol še bolj čudna od tebe? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 13:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Midve pa imava jutri zadnjo posvetovalnico in ceplenje ampak verjetno ker je prehlajena, je ne bo cepila ali? user posted image

Vidve tudi jutri? Midve tudi, ampak glede na to, da ima vnete oči in nos zabasan, ne bo cepljena.

clock-img

13.09.2010, 14:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

In kje ste vse?

Zdravo, Najaa!

clock-img

13.09.2010, 15:40

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

In kje ste vse?

Zdravo, Najaa!

Eni pridno delamo veš user posted image

clock-img

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

ja, ob 16h imam dohtara.

A ja?

ni blo tako hudo, neuser posted image

clock-img

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zdaj,pa da povem še eno svetovno.Včeraj sta toliko preskakala in preplezala ,da je Anžetu plenica pri gležnju ven prišla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak,da je mel gleženj tak kot ,če bi imel gips goruser posted image .Mislim ni nam dolgčasuser posted image

hahahahaha...si kar predstavljam to scenouser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 15:41

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ene mame me kar gledajo tipo "kako ga lahko NE oblečeš v pižamo? Bogi otrok, zatraumiran!"user posted image user posted image

Jaz se tudi strinjam s tabo. Ne vem pa niti v čem je point, da je gledajo čudno. Nika že zdej spi v bodyju pa pižama čez. Ker pri nas je zelo mrzlo ponoči.user posted image No če pa ima vse pižame, ki so ji prav v pranju, ima pa kar kakšne legice za spat in zgoraj kakšno majico, ki je bolj raztegnjena in za doma. A sem jaz pol še bolj čudna od tebe? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amm...neuser posted image

clock-img

13.09.2010, 15:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

In kje ste vse?

Zdravo, Najaa!

Eni pridno delamo veš user posted image

Jeeeeeeeeee....user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 15:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

amm...neuser posted image

Čakaj, da razmislim!user posted image

clock-img

13.09.2010, 15:57

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Nič...grem domov user posted image user posted image
user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 16:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

KOKICA kak dolgo boš razmišljala? user posted image  user posted image

MaJaLe, Nika lepo pozdravlja Leona. user posted image (tako je ona rdeča, ne jaz!)

Jaz pa kličem in kličem v ta ZD in se sploh noben ne oglasi. Majke jim ej, ko jih rabiš jih nema! user posted image Sej Niki že dajem v okice Tobrex, sem mela ene zaprte doma, sam vseeno bi jo peljala na pregled.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem