IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Dober dan!
Sem prišla na kavo na RR
Brin sploh še ni dober. Revež je tako zabasan, da se mi prav smili, čeprav je sam kar dobre volje - jaz bi bila taka veliko bolj tečna
Se pa pozna, da se prej zmatra. Danes je zaspal že po treh urah.
Pa bi lahko rekla ,jaz sem tudi potrebna nekega poživila

.

za Brina
Bogi so ni kaj .Mojadva ko jima sesam iz nosa bi me zgrizla od jeze ampak hvala bogu ,da sem še zaenkrat bolj močna od njiju

.Sta ,pa zadnjič našla ta nastavek in ni treba trikrat ugibat kaj sta naredila z njim.En je tolko z njim drugi,pa se drl v cev. In pol čujem ,da Anžetu nekaj škripa v usti in pogledam in odlomljen del tistega tulčka na koncu.Mislim ni ,da ni še dobro ,da se je vse dobro izteklo in ,da se nista porezala ,ker ne vprašajte na mini miljončke se je razletelo ostalo.
Ja predvčerajšnjim,pa je Tomaž našel škarje tiste plastične ful velike.Smrkavec segne kjer si najmanj misliš.Saj sem vedno zraven samo včasih se mi že meša ko jima samo stvari stran piplem

.
In kaj tolko je očitno mrcko s škarjami ,da si je malo kožo precvikno.Nič ni jamro al kaj ,da bi mu kaj manjkalo samo naenkrat vidim ,da mu kri lije.Ma saj pravim pestro.Komaj čakam ,da shodita,pa ju pošljem na sprehod

.