writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

03.05.2010, 21:18

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

grem po pir, bo še lušno user posted image  user posted image  

pametna ideja...user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 21:19

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa - vsi nekaj pravijo slabega o tej firmi ko greš ti delat samo dokler ne sprobaš ne moreš vedet.Kje ,pa je danes rožnato mi povej.To kaki bo urnik pa itak veš ko v trgovino hodišuser posted image

le povej ji, ja da se ne bo že sedaj sekirala...Mogoče pa bova še kdaj sodelavki, bom jaz not z vezami prišla, ker bom rekla, da ena moja frendica tam dela...user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Moram se pohvalit ,da sem danes bila pridna .Sem malo okol hiše rihtala ,da nas nebo ki zaraslouser posted image .

Pridna!!!! Kak si rešla s kosilnico? Si namontirala sedeža?user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

trezika te pa naredimo neko srečanje na prostem. Jaz bom pela, boš vidla kak bodo dečike spale user posted image  user posted image  

clock-img

clock-img

pencil-img

3845

Moram se pohvalit ,da sem danes bila pridna .Sem malo okol hiše rihtala ,da nas nebo ki zaraslouser posted image .

PRIDNA!!!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.05.2010, 21:20

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

cita - pozdravljena.Trmeže imamo vsi tak,da ,zakaj bi bla tvoja izjemauser posted image .Pubertetnica ,pa bo enkrat izven puberteteuser posted image .Hodite še ne tako kot mi neuser posted image .Welcom too the clubuser posted image .Ne sekiraj se mi bomo zadnji shodliuser posted image

clock-img

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Draga moja Cita en velik OBJEMČEK ti pošiljam in saj veš, Laura je v puberteti in jo meče. Mogoče ni lepo rekla ampak sama veš, da je nebi zamenjala Laura Lije za nič na svetu. Da jo ima najraje na svetu, prav tako Lia Lauro.
Glede trme pa sem ti rekla že zadnjič...mi imamo tud trmico doma, očitno so zdaj že Li(j)e na vrsti, ostali pa mal kasneje cuj pridejo user posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga moja Tasauser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem ampak mi je bilo hudo...ja ja tele naše Li(j)e so pa res nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image hvala ti...

user posted image
VEČKRAT SE JAVI,
kak delaš ta teden? dopoldan?

Ja ja ta teden dopoldne...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem te pogrešala..

Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila user posted image ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj.

Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! user posted image user posted image user posted image Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko.

Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. user posted image

user posted image user posted image user posted image to se pri nas dogaja...pa mi bodo živci zdaj en dan popustili...Matejeva mama nonstop teži Maruši, da naj po dveh hodi, da je že velika, da ma nogice, itd. Maruši pa še ni kr še ni ziher...pa mi je čist vseeno če se še dva meseca po vseh 4 plazi...bo že shodila ko ji bo...joj, to pa mi dvigne pritisk user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 21:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

škoda da nisi popoldan user posted image user posted image grem v čet. v Žalec, mam zdravniškega.

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ne smem takih dolgih postov pisati, ker sem kuj v zaostanku...

clock-img

clock-img

trezika

pencil-img

3981

trezika te pa naredimo neko srečanje na prostem. Jaz bom pela, boš vidla kak bodo dečike spale user posted image  user posted image  

super ideja...samo na malo lepše vreme počakajmo user posted image

clock-img

clock-img

pencil-img

3845

cita - pozdravljena.Trmeže imamo vsi tak,da ,zakaj bi bla tvoja izjemauser posted image .Pubertetnica ,pa bo enkrat izven puberteteuser posted image .Hodite še ne tako kot mi neuser posted image .Welcom too the clubuser posted image .Ne sekiraj se mi bomo zadnji shodliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.05.2010, 21:22

clock-img

pencil-img

3845

škoda da nisi popoldan user posted image user posted image grem v čet. v Žalec, mam zdravniškega.

Kdaj pa ga imaš??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

03.05.2010, 21:22

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ja babici na hrbetuser posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 21:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem te pogrešala..

Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila user posted image ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj.

Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! user posted image user posted image user posted image Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko.

Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. user posted image

user posted image user posted image user posted image to se pri nas dogaja...pa mi bodo živci zdaj en dan popustili...Matejeva mama nonstop teži Maruši, da naj po dveh hodi, da je že velika, da ma nogice, itd. Maruši pa še ni kr še ni ziher...pa mi je čist vseeno če se še dva meseca po vseh 4 plazi...bo že shodila ko ji bo...joj, to pa mi dvigne pritisk user posted image user posted image user posted image

Trezika točno tako, samo jaz sem bila v tem času v službi in nisem imela vpliva na to...ko pa sem prišla domov, pa sem ga kar na vse 4 dajala in skoz zraven govorila, da bo še tak moral vso življenje po 2 hodih...

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

tasa - vsi nekaj pravijo slabega o tej firmi ko greš ti delat samo dokler ne sprobaš ne moreš vedet.Kje ,pa je danes rožnato mi povej.To kaki bo urnik pa itak veš ko v trgovino hodišuser posted image

le povej ji, ja da se ne bo že sedaj sekirala...Mogoče pa bova še kdaj sodelavki, bom jaz not z vezami prišla, ker bom rekla, da ena moja frendica tam dela...user posted image

user posted image
ampak drži se službe, nikdar ne veš kdaj te bomo rabli user posted image

clock-img

clock-img

pencil-img

3845

Drage MARČEVKE se vidimo????

Lepo vabljene...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kdaj pa ga imaš??

8.00

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Zlata babica!

clock-img

03.05.2010, 21:24

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image
ampak drži se službe, nikdar ne veš kdaj te bomo rabli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 21:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Lepo vabljene...

jaz sem razmišljala ja da bi šli to mal pogledat, če ne druga zarad Čukcov user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 21:25

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Lepo vabljene...

Ufff, fajn ideja,,,samo ne vem, če bom pri sebi, ker greM, v petek na "sindikalni" izlet!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.5.2010 21:26:09 >

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

boga babica user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Lepo vabljene...

jaz sem razmišljala ja da bi šli to mal pogledat, če ne druga zarad Čukcov user posted image user posted image

Ti, ti, ti...katerega pa?

clock-img

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Lepo vabljene...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro se sliši

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem