Saj ni težko, če se odločiš. Je pa res, da potem tudi sam ne smeš tega jest. To je še najtežje

Pri nas imava skrivno zalogo in občasno zvečer, ko otroka spita, pojeva kak čips. Pa moj ima Nutelo in jo včasih zvečer je.
Sicer je pa verjetno najtežje preprečit, da take stvari ne dobi pri babicah ali od kakih dobronamernih starejših sosed
Mi imamo srečo. Moja mama že meni ni dajala sladkarij. Za ostale smo imeli pa po svoje srečo, da je imel starejši kot dojenček prehranske alergije in sva vedno to uporabila kot argument. Na srečo so vse alergije izzvenele že do prvega leta, a sva vseeno za take stvari še vedno rekla, da jih ne sme. Pa saj jih res ne sme, ker sva se midva tako odločila
Pa vedno mi je smešno kako ga občudujejo, ker rad je sadje in zelenjavo. Potem pa jamrajo, da njihovi pa ne. Ja, saj naš tudi ne bi, če bi se že prej najedel sladkarij
Najbolj čuden pogled sem pa dobila od sosede, ko me je starejši prosil za jabolko, jaz sem pa rekla, da ne, ker bo čez četrt ure kosilo

Ampak jaz vem, da potem ne bi jedel kosila, jabolko bo pa še popoldne lahko jedel.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.5.2010 13:00:02 >