cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

14.06.2010, 10:53

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
majale pol pa držimo v četrtek močno pesti al kak? user posted image user posted image

ej nardila ssssseeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!user posted image user posted image
moj zadnji izpit je bil to in zdej sm happpyyyy... samo še diplomo nekako spacam skupaj in bouser posted image

clock-img

14.06.2010, 10:53

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image za Lijo!

je kaj boljše?!user posted image

clock-img

14.06.2010, 10:56

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

js sm se učila tako da name ne smeš bit jeznauser posted image user posted image
drugače pa Leon tudi nag skače okoli...zadnjič sem ga slekla in čez lih 1 minuto (ma res eno minuto) se mi je pokakaluser posted image user posted image user posted image  kaj ni mogu malo pohitet? pol je hodu z unim okoli, ko sem js tekla po robčke in sm rekla mojemu bratu da naj ga prime za roko, da ne bo padu po stopnicah in je reku, da ga ne bo, ker mu dela škifouser posted image  ma ga je primu vseeno, Leon je pa še kar veselo kakal in z nogico brskal po drekcu...sm hotla ubit mojga brata!!!user posted image

clock-img

14.06.2010, 11:03

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

majale pol pa držimo v četrtek močno pesti al kak? user posted image user posted image

ej nardila ssssseeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!user posted image user posted image
moj zadnji izpit je bil to in zdej sm happpyyyy... samo še diplomo nekako spacam skupaj in bouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke iz srca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2010, 11:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

js sm se učila tako da name ne smeš bit jeznauser posted image user posted image
drugače pa Leon tudi nag skače okoli...zadnjič sem ga slekla in čez lih 1 minuto (ma res eno minuto) se mi je pokakaluser posted image user posted image user posted image  kaj ni mogu malo pohitet? pol je hodu z unim okoli, ko sem js tekla po robčke in sm rekla mojemu bratu da naj ga prime za roko, da ne bo padu po stopnicah in je reku, da ga ne bo, ker mu dela škifouser posted image  ma ga je primu vseeno, Leon je pa še kar veselo kakal in z nogico brskal po drekcu...sm hotla ubit mojga brata!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj je pa to? Sramota?user posted image

clock-img

14.06.2010, 11:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj pa je narobe? A s Tasino Lijiko?

clock-img

14.06.2010, 14:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTIIITAAAAAMMM user posted image user posted image

clock-img

14.06.2010, 14:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

danuser posted image .jaz pa sem tako žalostna..naša tia je včeraj zakuhala na 38.5,in ima drisko,leo jo je imel pred 4 dnevi...enkrat ima 37,2,,prej je mela 37,8  več ne vem kaj naj...pije dosti,je malo slabše,in kaj je najhujše NE MORE VEN..ni navajena bit noter,cel dan smo zunaj ponavadi..pa tudi včeraj ko je kuhala jaz pa sploh opazila nisemuser posted image user posted image user posted image ..normalno je letala,bili smo na sladoledu,sem mislila da ji je pač vroče..in slučajno grem merit in vidim 38.5..lahko bi me kapuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2010, 14:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Drugače pa...bilo je super, vroče, veliko smo se kopali, vozili s čolnom, moj V. ne pozna straha pred vodo, ni ga motilo, da ima v očkah slano vodo, non stop je bil brez pleničke, bil veliko v vodi, rastejo mu sp. dvojkice, sp. štirke, zg. štrirke, on pa nič tečen...user posted image user posted image user posted image To je moj fant!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2010, 14:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Sori majale, tebi verjetno ni blo smešno, samo jaz pa sem se zdaj prav fajn nasmejala user posted image

clock-img

14.06.2010, 14:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

v Četrtek brez vročine, tak da sma v čet. že šibale ven user posted image
Hvala za pikapoke.

clock-img

14.06.2010, 15:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kokica, Lija je bila od sob-srede vročična full. Ma ga je žgala do 40°C

clock-img

14.06.2010, 15:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica super da si že nazaj, zdaj bo verjetno v petek spet akcija user posted image  user posted image user posted image  

clock-img

14.06.2010, 15:13

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kokica, Lija je bila od sob-srede vročična full. Ma ga je žgala do 40°C

a tako....super, samo, da je vse okej sedaj...pa kaj pa je bilo krivo?

clock-img

14.06.2010, 15:13

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

kokica super da si že nazaj, zdaj bo verjetno v petek spet akcija user posted image  user posted image user posted image  

aha!!!user posted image

clock-img

14.06.2010, 20:47

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

da se še tu požalim...4-letnik prebolel,dobila emma-bo 2 m,in takoj za njo lucas.tako da mam dve sitni koziki...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

14.06.2010, 21:28

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

da se še tu požalim...4-letnik prebolel,dobila emma-bo 2 m,in takoj za njo lucas.tako da mam dve sitni koziki...

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2010, 21:28

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober večer!user posted image

Anybody?user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2010, 22:16

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

15.06.2010, 08:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

Pa kje ste vse?user posted image
Samo jaz še nekaj pozdravljam tukaj.user posted image

clock-img

15.06.2010, 10:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nika je pa včeraj naga hodila okoli. In prve minute je bila tako srečna in vesela, da je ene par lužic naredila, pol pa gledala, kaj ji to teče po nogicah. user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

A čvek party zvečer?user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image user posted image user posted image za sitne kozike. Sej bodo kmalu zdravi.user posted image

clock-img

15.06.2010, 10:10

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Dobro jutro!user posted image

Pa kje ste vse?user posted image
Samo jaz še nekaj pozdravljam tukaj.user posted image

evo mene...samo sem malo pozna danesuser posted image  šef je šow vn, js pa hitro na rruser posted image

clock-img

15.06.2010, 10:10

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

ČESTIIITAAAAAMMM user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke iz srca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala punciuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem