Pikasta, če si kaj brala za nazaj sem imela tut slabe, dni in kr težko to vse premagujem, ampak sem danes nekaj sklenila ko sem bila na telovadbi, da se nebom več zapirala not, ko me prime slaba volja bom šla ven, veeen na zraak, ker bolj ko sem not bolj postajam depresivna. Sicer tako grozno še nisem, samo bolj ko razmišljaš, hujše je vse skupaj. Tako da sprosti se malo, razčisti sama s sabo, js sem tudi, upam da me ne prime več slaba volja. Jacki zate
, gremo skupaj v nove boje, čeprav moje tečke še ni ampak tudi
nisem tako da gremo naprej v upanju, da nam junij kaj več prinese. Mag, čist vse kar si napisala je res, samo ne morem si pomagat, ker pač razmišljam o vsem tem in sem nervozna, sej ko bom tam pa ko bo mimo, bom sama sebi rekla da sem eno veliko panično budalo.
Mi je fajn, da napišete kaj pozitivnega punce, ki ste že dale kaj skozi in ko ste res izkušene glede vsega. Js sem pač še frklica, ki sem kr naenkrat odrasla, s tem ko sem spoznala starejšega fanta in se odločila za otroka. Včasih se še sama obnašam kot otrok, ampak čas je da odrastem.