writing-img

RE: Pozabljen tampon?????

clock-img

21.01.2012, 11:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

jest jih kupim v eni slabših trgovin pa nimam nobenih problemov stanejo pa 20kom tam nekje 0,8€

clock-img

05.04.2012, 11:59

clock-img

Anonimen

Da vam povem še jst ... meni se je pa to zgodilo, da sm mela dva tamponona noter.. ne me prašat kakooo se je zgodilo, k res nevem.. :)) Vglavnem grem na wc zjutro, in potegnem najprej enega, in potem čutim še eno vrvico... loluser posted image

clock-img

22.12.2012, 18:40

clock-img

Anonimen

lep pozdrav jaz imam podobne težave in sicer, s fantom sva sexala in (nisem prepričana skratka ne spomnim se) sem pozabila dati tampon ven, ampak ko probam s prsti v nožnico ga sicer ne čutm, ampak je kakšna možnost da je šel tampon dlje? in kako naj to ugotovim ali je tampon res v nožnici še vedno, grozno... user posted image

clock-img

23.12.2012, 15:01

clock-img

Anonimen

V maternico ti sigurno ni zlezel, lahko se ti je samo skril pod maternični vrat (tam je ena jamica, če se lahko tako izrazim user posted image ). Pretipaj, kaj pa češ drugega? Najlažje ti bo šlo v čepečem položaju, ker je tako nožnica najkrajša.

&

clock-img

23.12.2012, 15:18

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Ma kakšna provokacija, ne morem verjeti!

clock-img

23.12.2012, 18:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.12.2012, 18:54

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Če je tole vse res, slabo poznate lastno telo. Ne, ne, je preveč neumno, da bi verjela...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem