dober večer :)
Tudi mi smo nazaj, je bilo precej divje poletje, ki smo ga danes uradno zaključili, spakirali kufre in se za letos poslovili od morja. Vidim, da se kar precej dogaja, sem samo par zadnjih strani pošrek prebrala, bo pa vnaprej več časa, ker ne bom več sama z našima žabama. Novičke so lepe in manj lepe ...
BK, še naprej držimo pesti in kmalu bo ves trud in predvsem vstrajnost poplačana - DVOJNO
Iza uživa v prvih dneh materinstva ... ne pozabi jest pa pit vmes, mene je v prvem mesecu čist pobralo, sam sem se že okrepila in manjko dobila nazaj
Tina, žal mi je, da sta morala doživeti tako slabo izkušnjo. Te pa zelo razumem, saj sva enako oz. podobno doživela tudi midva v mesecu decembru. Ne se vdat, svet se sicer v trenutku podre, vendar potem se najde nova pot in me borke gremo naprej. Midva sva dobrega pol leta po tem, ko sva obupana in "praznih rok" prišla domov iz Rusije, domov pripeljala dva sončka. Sicer ne vem, kako potekajo stvari v Ukrajini, midva sva se takrat odločila, da "poskusiva" še enkrat in rezultat je znan
Dejzi, ti pa v novem boju. Čestitam za pogum :) Moj je sicer ene parkrat omenu, če bi šla še kdaj poskusit s kakim postopkom pa sva hitro končala debato. Mogoče, ko bosta tamala na svojem ...
Pa nova fronta se odpira ... Kosovo. Krasno.
No, grem še mal za nazaj prebrat, da bom lahko še kaj pokomentirala.