IZVIRNO SPOROČILO: 1ali
Stopiš na CSD, odmisliš vse njihove fore, se potrudiš, da z nasmehom in čim hitreje predelaš vse razgovore in obiske. Vem, da se ta trenutek bere, da ni tako enostavno, a je
. Kadar koli vas na CSD razjezijo, pomislite, da o vaših odločitvah za posvojitev odločate vi in ne oni, zato se jih nikar ne bojte
.

se poplnoma strinjam s tabo

Za nama je tudi obisk na domu, na žalost ne bo mnenje že v začetku naslednjega meseca, ampak zaradi dopustov šele konec naslednjega meseca tam okoli 18.7. nama je obljubljeno...ampak OK, postopek v SLO končan, čim imamo v rokah še mnenje, pa UKRAJINA PRIHAJAMO
Pinky - tudi jaz se letos enkrat za spremembo zelo zelo veselim zime
Mimogrede, mojemu možeku gre od vsega čakanja žena otročje, danes je potem, ko je pogledal risanko bacek Jon, zahteval, da mu kupim, DVD
Sicer pa sem bila danes z kužunom pri veterinarju, stanje na žalost nespremenjeno, čez 14 dni zopet kontrola....sva še vedno oba z možem optimista
drage posvojene mame in tiste, ki bomo to kmalu, imejte se skrajno lepo
p.s. med vikendom sem prebrala eno zelo,zelo berljivo knjigo , avtorica Dorothy Koomson, naslov Hči moje najboljše prijateljice... lahko samo ugibate kaj je vsebina, seveda posvojitev

čeprav zelo lahkotno opisano vse skupaj, mi je knjiga dala odgovore na določena vprašanja oz. dileme in me še utdila glede najine odločitve