IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
imaš pa za naslednjič v dobrem
..pa lahko tudi pir na mesto kave
Sem jaz tud bolj za pir.

Sonček in pir gresta lepo skupaj.
Dan veselja.

Bo res dan veselja! Meni se kar smeji. Hvala pupe (spet) za čestitke. Hotel mamo že rezerviran, za karte moram še poslat, jutri greva po vizo, pa zavarovanje zrihtat, potem pa menda bo. 17. maja mamo migrantki urad, pol je treba pa še k našmu veleposlaniku. Zdaj me pa neki zanima ali in eva - kako to zgleda? Kdaj vzameš otroka ven? Si ne predstavljam, da bi z njim po vseh teh uradih letala, ker bo verjetno že od vsega ostalega čisto zmeden. A se to oboje v enem dnevu zrihta? V ponedeljek. Glede na vse peripetije predhodnjih obiskov, bom jaz vizo kar malo z rezervo vzela (kakšen dan več). Eva, a pol bi lahko šli že domov v torek? Komaj, komaj, čakam. Kako pa se v domu zmeniš, kdaj ga prideš iskat? A to ti oni povejo, kdaj lahko, al kar uletiš, al kaj? (No saj kar uletet si ne upam

). Pa še, pa še. Bom kar en mail poslala, samo da malo zberem misli.
Matejčika bravo za datum!

Dve leti res nista nič proti večnosti, sploh pa bosta hitro in učinkovito minili, ko bomo skos navijali. Tist z pirom naj pa le drži. Ga bom virtu častila.
Tina optimizem in dobra volja rulata!!!!!!!!!!! Men je tud očitno manjkal forumski čvek, pa bom zdaj za dve leti nazaj vse not spravila.
Drugač pa babe ful hvala in hvala in hvala.
Mišmišu, pa hvala, da se samo za nas logiraš. Eh, že nabiram...

14. se pridružim. Definitivno. Saj me taksi do letala pele...
Vajtkofi, a si slišala naše punce? Če drug teden ne bo papirjev tule, jih gremo pa v pondelk iskat!

Kolk cajta pa leti letalo?