13.05.2010, 08:26
253
Zadnji članki

Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Kdaj in kako prvič ostriči otroka?
Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

in shujšano mamico.
Dejzi lahko povem, da sva midva imela enkrat čast spoznati en kup malih Rusov, na enem srečanju (hvala 1ali
). Nisem pa še ugotovila ali in če sploh se dobivajo tisti, ki so uspešno posvojili v MK (najbrž v kakšnem kafiču, ker jih zagotovo ni toliko kot rusov
). TOREJ OGLAS: iščem "makedonce" Sicer ugotavljam, da postajam zasvojena s tem forumom, in razmišljam ali bi to štela v rang mehke ali trde droge (saj se jo tako deli
) Želim vam uspešen dan, jaz sem do ponedeljka uradno na "odmoru", kar pomeni štirje dnevi brez telefoniranja, najraje bi jih kar Navijačke, super ste
.
ne. Mi bo pa v veselje, če bom imela kdaj priliko spoznati še: otročke iz Rusije, Makedonije, mogoče Afrike
Ker tam so prav agencije, ki s tem poslujejo, imajo team v ZDA in team v Rusiji in te osebe potem dejansko poskrbijo za vse, pospremijo bodoča starša vsepovsod,... Saj se zavedam, da so stroški že za Slovence hud zalogaj, sploh glede na ceno odvetnika, ki ste jo že omenile. Čeprav se obenem tudi zavedam, da starši za svoje otroke naredimo oz. damo vse in tile vaši "ruski" so še kako vaši otroci
in merendo.