writing-img

RE: Posvojene mame ;)

clock-img

14.05.2010, 15:23

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Hitro smo jo pritisnili na glavo in zdaj govori naokoli, da je pivo koristno. Danes sva bila pri zdravniku pred vstopom v šolo in ga je spraševala, kaj se mu je zgodilo na glavi. Uf, k sreči je bil zelo redkobeseden, jaz sem se že pripravila na njegovo utemeljevanje o koristnosti hladnega pira.

In še kako res je to, pivo ima ogromno vitaminov, B-je, a ne? Je za lepšo kožo, močne lase, mirne žicve, pa folikli bolj rastejo (če se še prav spomnim). Ni, da ni.user posted image

user posted image  

clock-img

14.05.2010, 15:52

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Ja Marta, res je. Kak veš?user posted image

Nekje sem zasledila, da si iz Poljčan. Jaz sem pa iz Bistrice pa me prav veseli, da imamo učinkovite socialne delavke.user posted image

A tako! Super! user posted image
Ja res je vredu, ta najina. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

14.05.2010, 16:58

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moram delit z vami...

ena znanka je pred nekaj tedni zelo na hitro posvojila otročička, in to pri nas user posted image  ji želim vso srečo!

user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno tudi z moje strani.

clock-img

14.05.2010, 18:06

clock-img

Eva**

pencil-img

253

Toliko le glejte da se ga ne boste preveč nasekale user posted image
user posted image

Saj veste da ste mame user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Hitro smo jo pritisnili na glavo in zdaj govori naokoli, da je pivo koristno. Danes sva bila pri zdravniku pred vstopom v šolo in ga je spraševala, kaj se mu je zgodilo na glavi. Uf, k sreči je bil zelo redkobeseden, jaz sem se že pripravila na njegovo utemeljevanje o koristnosti hladnega pira.

In še kako res je to, pivo ima ogromno vitaminov, B-je, a ne? Je za lepšo kožo, močne lase, mirne žicve, pa folikli bolj rastejo (če se še prav spomnim). Ni, da ni.user posted image

user posted image  

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

clock-img

14.05.2010, 21:00

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Joooj punce!
Komaj vam sledim. Tolko ste naklofale, da sploh nisem več na tekočem. Bom spet cel vikend brala, da "pridem noter".
Še naprej držim pesti ( ja tipkam z mezincem), za vse vas, pa za vsako posebej.
Dejzi vama želim srečno pot, pa da se čimprej vrnete domov. Vsem ostalim pa da čimprej srečate otročke, pa da bi imele vaše svetovalke čimmanj dopustauser posted image (malo sem žleht)!

clock-img

14.05.2010, 21:53

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Draga Dejzi, stiskamo tačke in šapke, da bo vse šlo še boljše kot po ta najboljšem scenariju...kratko in srečno pot, vama vse čestitke za enkraten podvig, malčiku pa topla, mehka, prijetna, sladka, prijazna,...dobrodošlica med nami! !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še nekaj vrstic v 'najinem' stilu:

O bi urisku, ma kej bi rekli,
sej bi poju, ma bi jem uzilo voju,
eh najbujš, da tiho zdej ostanem
in na noter zakrčim, da tako si dopovem,
da je ries kar čutim zdej, da je tuo, tuo,
da zdej nam bo šaldu l'po!

Vsem ostalim vse dobro in čimprej do cilja!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

14.05.2010, 23:00

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Ojla, jaz sem trezna, prisotna in prisebna ... brezalkoholno pivo pač ne dela čudeževuser posted image  Vidim pa, da je tukaj pravo zatišje.
Zdaj ali ste vse v akciji user posted image user posted image   user posted image   user posted image  in vemo, kako se bo to končalo user posted image  user posted image ali pa vas zmanjkuje na kavču pred tvjem user posted image user posted image user posted image user posted image  tako kot meneuser posted image

clock-img

14.05.2010, 23:00

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Aha, se mi je zdelo, da ta večer tule gor ne bo takega prometa user posted image

Ker jutri najbrž ne bom uspela priti sem gor, si ne morem kaj, da ne bi tegale napisala že danes:

draga DaisyE, SREČNO POT user posted image Pripeljita vašega/našega malčika varno v topel dom user posted image
user posted image

Mislim na vas vse
user posted image

~ A hundred years from now it will not matter what my bank account was, the sort of house I lived in, or the kind of car I drove...but the world may be different because I was important in the life of a child. ~

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.5.2010 23:01:26 >

clock-img

14.05.2010, 23:21

clock-img

Eva**

pencil-img

253

user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

clock-img

15.05.2010, 07:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Dejzi, srečno pot! всего самого хорошего!

ko se vrnete, boste pa DRUŽINA user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.5.2010 7:28:17 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.05.2010, 07:40

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Dejzi srečno pot, varno pripeljita malčka domov.user posted image

Komaj čakam kakšno poročilce.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

15.05.2010, 09:18

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Lube, moje drage, pa še zadnjič iz Slovenije kot childless person. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala, ma so mi zadnje priprave vzele preveč časa. Menda sva zdaj ustrezno spakirana, če ne, bomo pa pač improvizirali.

Živčki so okej, malo sem zaspana, ampak za spanje bo na avionu čas. Hvala vsem za lepe želje, Ajsi, tebi pa hvala za številko, imam shranjeno.

Včeraj je bilo lepo, moje babe so me spet v živo zadele, ma ni, da ni. Lepo je poznati tolk fejst ljudi.

Lepo pazite ena na drugo in lepo uredite vse kar je treba urediti, predvsem bela.kava, Matejčika in Pija, ki jim bo ta teden najbolj dogajalo. Bom držala pesti. Do kište bom probala kaj prilest tudi v Moskvi, bomo videli, kako mi bo uspelo.

Se je pa izkazalo, da dobre stvari dejansko prihajajo v paketih. Pravkar sem dobila klic, da so svakinjo peljali v porodnišnico, tako da lahko danes za spremembo še malo predihavate user posted image  .

Pozdravčka in lep vikend vsem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

15.05.2010, 09:21

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lube, moje drage, pa še zadnjič iz Slovenije kot childless person. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala, ma so mi zadnje priprave vzele preveč časa. Menda sva zdaj ustrezno spakirana, če ne, bomo pa pač improvizirali.

Živčki so okej, malo sem zaspana, ampak za spanje bo na avionu čas. Hvala vsem za lepe želje, Ajsi, tebi pa hvala za številko, imam shranjeno.

Včeraj je bilo lepo, moje babe so me spet v živo zadele, ma ni, da ni. Lepo je poznati tolk fejst ljudi.

Lepo pazite ena na drugo in lepo uredite vse kar je treba urediti, predvsem bela.kava, Matejčika in Pija, ki jim bo ta teden najbolj dogajalo. Bom držala pesti. Do kište bom probala kaj prilest tudi v Moskvi, bomo videli, kako mi bo uspelo.

Se je pa izkazalo, da dobre stvari dejansko prihajajo v paketih. Pravkar sem dobila klic, da so svakinjo peljali v porodnišnico, tako da lahko danes za spremembo še malo predihavate user posted image  .

Pozdravčka in lep vikend vsem.

Dejzi, srce, jokam..... super zrihtajta.... pa svakinja tudi...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

15.05.2010, 09:23

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Dejzi, srečno na poti tja, tam in domov. Malčku pa cmoka na lička.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.05.2010, 09:24

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Dejzi, jap včeraj je bil zadnji samski ženski žur. Naslednjič se nam že pridružiš kot MAMI. Moram priznati, da ti ta naziv zelo pristoji, ker vem da boš super mami. Sem ponosna na tebe........evo zmanjkalo besed, ker jih toliko roji po glavi, pa ne najdejo več pravega vrsttnega reda.
Želim vama srečno pot v Moskovo in želim VAM srečno vrnitev DOMOV kot DRUŽINA.
Neža pa tvjemu fantiču pošilja poljubčka, da bo vedel kake fejst punce ga čakajo tu.user posted image

clock-img

15.05.2010, 09:25

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Aja, pa sem čist pozabla: i i i uuu i i i uuu, že diham za svakinjo.user posted image

clock-img

15.05.2010, 09:26

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ko se vrnete, boste pa DRUŽINA user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 09:28

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

A ni noro tole. Mene stiska pri srčku. Trudim se postavit v dejzino kožo... hvala bogu za to možnost ... pojma nimamo, kakšen občutek je to...še sanja se nam ne, kakšna sreča čaka tole družinico.  In kakšno srečo ima tale fantič, ker je dobil take starše. JUhej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.05.2010, 09:33

clock-img

Maisha

pencil-img

206

DaisyE srečno pot vama želim user posted image user posted image user posted image   in seveda vsem trem srečno pot nazaj domov!!

< Sporočilo je popravil Maisha -- 15.5.2010 9:34:03 >

clock-img

15.05.2010, 10:35

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Dejzika, srečno pot! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

15.05.2010, 12:27

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Dejzi, preden sedeš na letalo, še nekaj instatnt nasvetov. Saj najbrž že vse veš, a škoditi ne more user posted image user posted image user posted image
SREČNO POT user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

15.05.2010, 12:54

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Dejzi, srecno pot v Moskvo! Nazaj boste pa itak nadsrecni user posted image

clock-img

15.05.2010, 13:44

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Da ne bo katera hiperventilirala user posted image , sporočam, da je svakinja že rodila. Dejzi bo ob vrnitvi pričakal mali nečakec user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

15.05.2010, 13:51

clock-img

krtačka

pencil-img

214

DaisyE srečnouser posted image In čestitke za nečaka!user posted image

clock-img

15.05.2010, 14:09

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

srečno pot in uživajte skupaj!user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem