writing-img

RE: Posvojene mame ;)

clock-img

18.05.2010, 07:22

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Dejzin malčik spi poleg nje user posted image user posted image user posted image

user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image kako lepo. Veliko lepih trenutkov in mučkanja vam želi. Ostalim puncam, ki ste še na poti, pa da čimprej okusite to srečo user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.5.2010 7:23:40 >

clock-img

18.05.2010, 07:25

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Dejzin malčik spi poleg nje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

18.05.2010, 07:28

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

aaaah....

sploh ne vem kaj bi napisala....tako lepe novice, brez besed sem! tolko cukra kot ga je na tej temi, še jaz tezko prebavljamuser posted image

dejzi dobrodosla med mamicami!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 07:43

clock-img

Anonimen

Jokam.. user posted image Od sreče za vas tri.user posted image   Sploh ni besed, ki bi opisala, kako sem vesela za vas. Uživajte!!!user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 08:04

clock-img

Tina1

pencil-img

310

Ne najdem besed, ki bi jih napisala,  je pa v meni veliko sreče, solznih očk (od sreče), ma men se kar smeji, tako sem vesela, da je še ena družinica skupaj.

Zdej bomo pa navijali naprej. Za Tia-no, ane, pa za belo kavo, da že pride enkrat ta pošta.

Dejzi čestitam družinici.

Srečnopot domov.

user posted image

clock-img

18.05.2010, 08:09

clock-img

blemma

pencil-img

250

Dejzi-čestitam novopečena mamica, želim vama veliko lepih trenutkov z malčikom, naj bo vsak trenutek samo vaš. Lepo in radi se imejte. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa srečno pot jutri domov.

B.K: Mislim nate in na to pošto, držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiana: Zdaj pa odštevamo zate user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan želim vsem in komaj čakam na novice!

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

clock-img

18.05.2010, 08:13

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

18.05.2010, 08:25

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

In tako postane življenje ena sama SREČA! Čudovito, res.  

Podpis.Čestitke Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 08:26

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Drage navijačice, ne morem še nič poročati, a nič zato. Zaenkrat gredo stvari s svojim tempom. Vmes pa kuham kavo, nekdo bo dobil sladko in s smetano, kdo drug pa mogoče grenko, kratko, tako s polovico skodelice usedline.
Tako pač je what goes around, comes around.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 08:32

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Tia-na,odštevamo....še 8 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 08:55

clock-img

koala

pencil-img

5539

Dejzi a sta kaj spala? Sem prepričana da zelooooooo malo. Fajn zrihtate papirje danes, jutri pa srečno na poti domov.

bela.kava jaz še vedno stiskam pestke da pošta tik-tak pride.

Tia-na še malo še malo pa bomo čestitali vam štirim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

18.05.2010, 08:58

clock-img

1ali

pencil-img

196

Verjetno ima Dejzi danes poseben dan. Ne samo noč, tudi prvo jutro ob malčku je nekaj enkratnega, posebnega, najlepšega.
Bomo videli, če bo od zdaj naprej kdaj rekla, da dnevi počasi minevalo.

Menda pa ta teden prvič šiba po Moskvi še en slovenski par. Dejzi ti kaj več veš?

Kofetek, zate je danes poseben dan. Si si ga pošteno zaslužila. Odklopi posvojitev in se prepusti uživanju. Če pa boš šibala sama proti domu, pokliči in se ustavi na kavi, sem doma. Danes si te ne upam poklicati, da te ne bi zmotilauser posted image .

clock-img

18.05.2010, 09:00

clock-img

Tina1

pencil-img

310

1ali imaš zs

clock-img

18.05.2010, 09:07

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Kofetek, zate je danes poseben dan. Si si ga pošteno zaslužila. Odklopi posvojitev in se prepusti uživanju. Če pa boš šibala sama proti domu, pokliči in se ustavi na kavi, sem doma. Danes si te ne upam poklicati, da te ne bi zmotilauser posted image .

o hvala za povabilo (najbrž bom od tam kar šibala domov maile preverjatuser posted image ) in hvala za lep sms
sem še kar doma, razmišljam kaj naj oblečem za tole priložnost user posted image

clock-img

18.05.2010, 09:29

clock-img

Eva**

pencil-img

253

A res user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo tudi njima. Sicer pa super mesec maj. Enkraten. V bistvu sem prejšnji teden zelo stiskala pesti za nekoga ki je prav tako posvojil otročka , navijala, jokala , smejala, še spat mi ni dalo. Mislila na Tia-no, Dejziko ki je pakirala kufre ter BK in Matejčko pa še koga sem nabrž pozabila.
V pogovoru z mojimi angelčki se vedno spomnim na vas, da bi vam vse šlo po maslu.

Menda pa ta teden prvič šiba po Moskvi še en slovenski par. Dejzi ti kaj več veš?

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

clock-img

18.05.2010, 09:44

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Dejzi, nikoli več ne bo, kot je bilo. Bo samo še lepše in boljše. user posted image  
Uživajte.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

18.05.2010, 09:54

clock-img

1ali

pencil-img

196

Tina1, sem ti odgovorila. Si dobila?

clock-img

18.05.2010, 10:03

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dejzič moj zlati. Tako vama privoščim to srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

18.05.2010, 10:04

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Drage navijačice, ne morem še nič poročati, a nič zato. Zaenkrat gredo stvari s svojim tempom. Vmes pa kuham kavo, nekdo bo dobil sladko in s smetano, kdo drug pa mogoče grenko, kratko, tako s polovico skodelice usedline.
Tako pač je what goes around, comes around.
user posted image

You go girl! user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

18.05.2010, 10:06

clock-img

Tina1

pencil-img

310

1ali nisem dobila.user posted image

clock-img

18.05.2010, 10:20

clock-img

1ali

pencil-img

196

Brrrr, le kaj je narobe. Napisala si mi, da mi pošiljaš že drugo sporočilo, jaz sem dobila samo enega, na katerega sem odgovorila. Preverila sem in tudi jaz ga nimam med poslanimi. Ti bom poskušala na ZS poslati moj mail.

clock-img

18.05.2010, 10:23

clock-img

1ali

pencil-img

196

Tina1, kaj pa zdaj, si dobila? Morda pa sva prehitriuser posted image

clock-img

18.05.2010, 10:28

clock-img

Tina1

pencil-img

310

1ali, zdaj sem pa dobila. Sem ti tudi že na mail pisala.

Hvala

clock-img

18.05.2010, 10:56

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dejzič moj zlati. Tako vama privoščim to srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo pa tebi tudi, kmalu, kmalu...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

18.05.2010, 10:56

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej vem zakaj je po dolgih deževnih dneh spet sonček pokukaluser posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem