IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Sem na hitro peletela, pa ne bo slo danes skozi odgovarjanje.... Se vam bolj posvetim v prihodnjih dneh.
Mi doma, babice, dedki, tete, strici in sestrične so odšli. Priredili so nam res nepozaben prihod domov. Čoki še tule LEPA, LEPA, LEPA HVALA. Smajlija dobiš jutri. Malčik jih še ni spoznal, ker nama ga je na avionu pobralo in se ni zbudil celo pot domov. Doma sem ga celo preoblekla, pa tud trzal ni. Če sem mislila, da je njegova posteljica premajhna za rotiranje v vse smeri, sem se presneto zmotila, trenutno je obrnjen kontra, kot sem ga položila notri.
Mu moram čestitat, za ves pogum, ki ga je izkazal na poti. Neverjeten je.
Nonstop ga čekiram, vseskozi se mi zdi, da nekaj slišim, skrbi me , kako mu bo jutri, ko se bo zbudil v novo okolje. Noč bo gotovo kratka in rahla, poleg tega pa računam, da bomo ob štirih že pokonci. Pa kaj zato! Samo, da je vse okej.
Podrobnejše poročilo, upam, da mi bo uspelo napisat jutri. Punce, neverjetne ste. Še jaz se cmeram poleg računalnika. Končno jokam, veliko breme je padlo na tla.
BK - enga objemčka zate!
Sicer se še nisem do konca skoordinirala, ampak upam, da vseglih ni tako slabo, kot si napisala.
RVM