Čerčka...
Evič, odlično furaš seznam, v prave roke je prišel. Pazi ti na soboto, pa bom še jaz občinstvo tvoje male.
Nimaš kaj mati se trudi
Tia-na je pa zdaj že doma! Kolk sem jaz hepi!
Čestitke! Upam, da je bil let miren.
Bravo za Tijano in moža Tijana in otročke Tijančke
Kar se tiče 150 dni, se je meni zdelo čisto dovolj. Potem sem nekaj časa maštala, da je to čisto premalo, zdaj pa ko vidim našo žabo v akciji, se mi zdi, da mu bo vrtec strašno dobro del, ker je takega principa itak navajen, pa še ful se dogaja (mama ga ne zna dovolj animirat
). Za uvajanje me niti najmanj ne skrbi, malo bo seriozni, potem bo pa vse razturil. Samo da nam je vrtec dobiti.
No naj te malo potolažim, res je premalo in ko se bo iztekal 149 dan boš v.srana kot sem bila jaz. Oddala sem jo samo za dve urci, na koncu drugega hodnika sem jo gledala kako se drži za glavico in joče v stlu, "Kam me je zdaj spet oddala moja stara". Kriza vglavnem, tudi jaz sem jokala, čeprav sem vedela da je vse OK. Sedaj pa je že cari mari.
Včeraj sva dobila odločbo našega sodišča, danes sem uradno nastopila posvojiteljskega, čeprav greva z žabo papirje oddat šele jutri, ampak so nama šli na roko. Danes sem bila že na upravni, ga bodo vpisali v matično knjigo, to bo pa trajalo en teden, do 14 dni. Pred tem nimam Emšota in ne morem nič drugega zrihtat. Kaj naredim, če bo treba k dohterju? Teta je bila zelo prijazna, pa mi je hotla vse originale pobrat, ko sem vprašala, kaj bodo z njimi naredili, je rekla, da jih bodo arhivirali, no potem jih pa jaz nisem hotla dat. je.beš arhiv, da bodo potem tam gnili. In sva naredili overjene kopije, upam, da bo zadoščalo. zaradi državljanstva me noben ne gnjavi, zdaj me pa zanima Eva in ali, ali to pomeni, da mu rusko ostane, al moram kaj posebej prosit? JAz bi mu ga kar pustila. Mi je prevajalka povedala, da ima v Rusiji, zato ker je bil sirota, prednost pri dodelitvi stanovanja.
Pravilno si postopala, mi smo osebno dobili v 4ih dneh. Če bo zbolel ga pelji na svojo kartico. pediatra že imata? Pokliči pediatra povej kako in kaj? Jaz sem mojo peljala po 14 dneh brez zdravstvene. Ni bilo problema. Sicer ni bila bolana, želela sem samo en pregledek in kaplice D3 zaradi rahitisa. Ja državljanstvo ostane, poglej v potnega do kdaj mu velja pasoš ;)
Drugače pa hvala vsem,
Tolk mi dobro dane, ko mi kaj lepega rečete...