IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345
Aja pa še to.... v trenutku je bil moj. Samo en nasmeh to stane.
OOOO Iza, kako lepo...

Saj je res! In je tvoj, tvoj in samo tvoj. Zdaj in na veke vekov amen. Kar se tiče upanja in pričakovanj, pa ja, vemo iz katerih časov to prihaja.

Ampak zdaj je tega konec. Ti kar sanjaj, vse bo okej.
BK, evo nov teden prihaja. Želim ti, da se tale kalvarija s tem tednom obrne v pravo smer in da se začnejo stvari premikat, tako kot je treba. Predvsem pa, da bo že enkrat za vselej tega šita konec. Ker verjamem, da je težko zdržat. Ampak kapo dol pred tvojimi živci, srčnostjo in pogumom. Dobra si!
No, ker ugotavljam, da našemu otroku akcija zelo odgovarja, smo se danes odpravili v Kranjsko. Je tud mož ugotovil, da je akcija prava stvar. Dobili smo lepo barvo (kljub faktorju 5o), piva se v miru ni dalo spiti, naučili smo se vožnje po toboganu, trikrat smo dali lažni alarm za polno plenico (smo verjetno zgledali najbolj prtegnjena familija, ki otroka na pol ure previja), jedli gobovo juho, purana in štruklje (sem si k srcu vzela besede od ali, da ga ne smem samo z zelenjavo filat

) s tem, da sta se mogla s fotrom odstranit iz prizorišča dokler ni bla juha na mizi, ker je hotel kar k enim avstrijcem, ki so že jedli. U glavnem fino fajn. Domov smo prišli glih tolk, da smo še ulovili zadnje minute referenduma. Svojo državljansko dolžnost smo opravili, potem pa večerja, kopanje in spanje. Mama je pa tilt!
Uspešen začetek novega tedna vam želim vsem. Pa čim manj slabih novic, takih, ali drugačnih.