Bela.kava res je zoprno, če bi zaprli posvojitev za Slovence, verjamem da je veliko parov, ki dol posvajajo oz. o tem razmišljajo, saj so tudi nama na CSD-ju ko sva rekla za mednarodno takoj rekli a MK? Pa sva rekla, da ne, da ne razmišljava o MK, ampak o Rusiji... Bi bilo pa fajn, čle bi to bando korupcijsko dol mal razbili, sam verjetno je to tolk skorupirano vse skupi, da bo težko razbit. Ker njim par tisoč € res fulll velik pomeni. Seveda vsem nam pomeni enako, ampak oni verjetno res težje dobijo posel, in so zdaj naštudirali da je to res dobr bisniss....
Ta oseba včeraj ni bila sicer oseba od katere bi lahko pričakovala, da bo moj komentar padel na neka mal bolj plodna tla, ona dobro pozna en par ( no jaz sem pa hčerko spoznala) ki sta to punčke že pred cca 20 leti posvojila iz MK.
Ej a misliš, da bi punčki dali pol na cesto kar? Pa ja menda imajo tolk človeštva v sebi, da bi ju dali v posvojitev tujcema tud malo starejši in brez plačila...no upam, da imajo! Kakšnega porekla pa sta? A sta romkinji? Sori ker sprašujem, verjetno je pisalo, ampak ne vem....
No jaz sem danes doma, greva pol na morčija, včeraj sem poslala zahtevke za rezervacije zahotele za dopust (joj ko enih za v stavku
), eno dvojko sva že dobila, upam, da je edina. Ker sva si res fino pot narisala...
Pozdravček vsem, če se ne javim več, lep vikend in se tipkamo v ponedeljek...
Aja Sašo27 pogrešam in novičke okol Kosova......