hehe..isto je moj reku, da ce gremo v trgovino k ne bo guzve...hehe
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
dans se pa tko grdo počutm, da ni za nikamor... mam pouno nekih mozoljev po obrazu, pa use si spraskam in pol same hrastice... pa lasje niso za nikamor, pa postava... heheh... js krivim hormone
ja dej si malo cas vzemi zase, pojdi pod tus ali dolgo kopel,laske operi,mogoče kaka kozmeticarka ce imas zelo tezave...
jaz mam take lase da a joj,pa nohte na nogah in rokah samo zdej ne bom nic rihtala k jutri beliva in je brez veze,bom ko koncamo ta delovni vikend...hehe
se bos takoj bolje pocutila bos videla
teodora - hvala za nsvet,sm gledala tist set golov za nogomet da bi sla kupit da bi necaka mela k prideta na obisk, ponavadi sm pozorna na take stvari samo zadnje case kr pozabljam
IZVIRNO SPOROČILO: mala
No pustimo zdaj ta nogomet, sem se odločila in danes kar naročila Mutsya v BC na spletni akciji , me je preveč očaral, da bi izpustila tako priložnost
hehe...a ma torej bremzo al bos brez...kako barvo si narocila
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09
Punce,
koliko pa Lj občina da za otroka? Če kaj sploh?
Da samo za socialno ogrožene, drugače pa nič.
res je
k smo pri temi obvezno zavarovanje - jaz sem trenutn zavarovana preko csd - konc meseca se mi iztece porodniska, grem se na zavod prijavit da uveljavim nadomestilo,pol pa spet porodniska...kako z zavarovanjem - a ostanem kr preko csd al naj grem na zavod za zdr.zavarovanje in se tja prijavit...kaj menite,al raje poklicem pa vprasam