IZVIRNO SPOROČILO: laliela
katrinka: kot sem ti že rekla... vse ti uredijo oni... vem da ti zamrznejo, če ne porabiš, ampak ti s tem tut avtomatsko prekinejo obv. zavarovanje
v glavnem nimaš nobenga letanja...
to imamo sam tisti, ki imamo samoplačniško
ufff super, sej bom sla kr v sredo ze porihtat zadeve pa bomo vidl kaj in kako,
hvala za pomoc
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: hanizali
Punce kam greste kaj na morje,jaz malo cvikam prav kam daleč....
Jaz grem v nedeljo v Istro - Rabac. Tudi jaz prav daleč nisem želela, tak da v primeru, če bo kaj narobe, nimam predaleč najbližje slov.porodnišnice (Izola).
ja po mojem je cist uredu iti na morje - sej do izole res ni dalec tko da ne vidim ovir
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28
Tak, jaz sem se pa odločila za razvajanje drugi teden. Grem na manikuro. Pa en dan na masažo. Komaj čakam...
uuuuuu sm kr fous,jaz morm na manikuro in pedikuro tud v kratkem k drugac se mi bo zmesal
tinkatonka - v bc v btc-ju sm vidla precudovite kompletek za domov iz p - rumene,oranzne,nezno zelene,roza,bele,modre...pejdi pogledat - mislim da stanejo okoli 25eur...razprodaja so pa vecinoma ze
meni je oranzen ali rumen vsec...sem mojo princesko v oranznem domov prinesla - trikrat prevelikem...kaj ces,prvic mama,zdej bolje vem...hehe
nadka - ti packa

delas take luste z morjem...ni fer...moj prav da mi bo stresel sol v graben pa bom morje mela...k bi ga v rit sunla...deci
voznja - uf tud jaz obozujem vozit...zaenkrat se kr gre, se pa spomnim lansko leto k sm se delala - kok sm bla zaspana,je zlo nevarno to je treba kr pazit ja
midva sva danes belila, mala je bila v varstvu...ful je lepo - imam dnevno tokrat rumeno belo...sicr se tricetrt bajte za pospravt a to bo jutr