IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo
Midva sva pa danes kupila se nahrbtnik za otroka, tako profi varianto za v hribe. Sva se odlocila, da bova kar tukaj nabavila, ker je ful izbire. Je pa drag spas in sem mojemu zabicala, ce ne bo v uporabi, da ga bom cez ta'zadnjo. Sedaj nam pa se prikolca za kolo manjka, ampak izgleda da bo le ta darilo od tasta in tascice.
Oj
NiNiBo, ste/boste pri vas ocitno tudi taksna bolj 'hribovska' familija... No saj jaz priznam, da to ni ravno moja 'prva ljubezen', ampak ker moj ne zna zivet brez tega, se seveda se jaz 'uvajam'

. Pa sem seveda zapazila tole o nahrbtniku... Mi je jasno, da taksna malo bolj 'zaresna' rec nikakor ni poceni, saj sva jih gledala ze tukaj. Pa me zanima, koliko so pri vas cene oz koliko sta vidva dala za vajinega in pa, ce imas morda kak link/slikco. Pa se to, sta ga narocila preko neta ali direkt v trgovini nabavila?
Drugace pa ste govorili o imenih...
Pri nama je ena 'zanimiva' situacija, da sva zacela s pogajanji dobra 2 tedna nazaj, pa takrat nisva prav dalec prisla. Potem pa sva sla zadnjic v kino in tam slisala, kako je ena gospodicna s precej zanimivim imenom/nazivom poklicala drugo in meni se je kar 'zabliskalo'. No, zanimivo je pa to, da ta 'rec' (ime) niti ni najbolj moska niti zenska, ampak (v najinih usesih) precej univerzalna in zdaj sva naenkrat z 'no name' prisla do tega, da nama je tole obema vsec in celo sploh ni vazno, katerega spola smo (takrat ga dejansko se nisva vedela, sedaj pa 'po nesreci' ga, kot sem ze pisala).
Pa ocitno ze spet plenicke

. No, tudi mi smo 100% za pralne in cakam, da mi ta teden dostavijo multipack iz UK in malo manjsi paket iz Idrije (sem o tem pisala par dni nazaj).
No in sedaj, ko imamo poglavje plenicke zakljuceno, se ukvarjam z naslednjim projektom: vzmetnica za posteljico...
Berem in raziskujem, pa mi je vse manj jasno. Eni so cisto navduseni nad Dormeom-lateks, predvsem tisti, ki to uporabljajo tudi sami. Spet eni so cisto proti. Mislim da glede tega je pri nama precej jasno, ker gre za staaaaaaro hiso, kar pomeni tudi vecja vlaznost, tako da to odpade.
Potem so tukaj kokosovi jogiji. Spet eni absolutno ja, na drugi strani cisto proti. Tudi midva sedaj spiva na taksnem (pac za velike postelje) in sva precej navdusena, samo ne vem, ce je to ok za male posteljice in male strucke v njej.
Ostanejo se 'fedraste' vzmetnice in tudi o teh berem, da naj bi bile kao lahko tudi ful nevarne za otroka... kaj torej?
Me pa zanima, ce ima kaksna izkusnje z vodno posteljo oz kako gre to skupaj z dojenckom. Saj bomo naslednje mesece vec ali manj v mojem ex stanovanju (hisi pri starsih), kjer imam gromozansko vodno posteljo, kar so zame trenutno nebesa - res, zdaj s trebuhom je to nad udobno, ne vem pa, ce je to sploh primerno za majhnega otrocka, ce bi kdaj cisto mimogrede prespal kar zraven. Sem sicer vprasala patronazno v MS, pa je rekla, da je OK, samo jaz ji kar ne verjamem cisto. Ve katera kaj vec o tem?
No, pa ko smo ravno pri spanju bi rada vsem tistim, ki slabo spijo zaradi tega ker ne vejo, kako se sedaj v nasem stanju prav 'zmontirat' priporocila tistega 'rezervnega moza'

- dolgo blazino za dojenje (se mi zdi da se ji tako rece uradno). Jaz sem si to nabavila prejsnji teden, ker res nisem vedela, kako naj se sploh dam (tukaj kjer spiva na kokosovem jogiju), saj je malo trsi, jaz pa nikakor nisem navajena spat na boku, na trebuhu pa seveda ze en cas ne gre vec. Zdaj pa si to 'kaco' nekako namontiram pred sebe, je nekaksna podpora za trebuscek, cez dam eno nogo, drugo lahko stegnem zraven in spet super spim. Tako da, velja probat. Res da ni najcenejsa (okoli 40 E v BC, ampak upam, da jo bom tudi potem se kako ponucala).
Pa se o epiduralni - jaz o tem ne razmisljam in tudi nikoli resno nisem. Saj me je obupno strah igel, bognedaj zapicenih par ur v hrbtenico. Zato pa pac navijam za Postojno in porod v vodi in upam da mi rata in da bo voda moj 'zaveznik'.
A se kaj?
Ja nic, da mi je za umret vroce niti ne bom dodajala...
Pa da sem te dni malo bolj tecna kot sicer tudi ne. Zdaj pac cakam na dan D - cetrtek, ko imam se ta hudo varjanto cuker testa, potem pa upam, da bom(o) spet ziveli naprej, s kakrsnokoli usodo.
Bodte fajn!
T.