IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
Punce imela bi eno vprašanje, ali je normalno da ponoči zavoham vonj po skisanem mleku iz prsi? Moteče je
al mi je tale vročina mlekarno pokvarla

nč bat, mlekarne so čist ok, sam mleko se na vročini skisa

mam jst tud iste probleme, mi ene 10x na dan po par kapljic priteče, pa mi vse pol po kislem mleku smrdi
tpmc- jaz vse stvari za dojenčka prej operem. cunje pa tudi za vse ostale družinske člane pred prvo uporabo operem
izabelina-
mah je tud vreme tako bolj depresivno
benika- men so pa dojenčkaste stvari edine, ki jih z užitkom likam
klemcy- definitivno keglove vaje pomagajo.

men je blo po porodu isto kot pred

(ne čist takoj, ker najprej ne paše, pa strah pa to.. ) je pa res, da je pa med

še 100x bolj luštn, ker je vse tko prekrvavljeno in še bolj paše. ta občutek mi je pa nekaj časa manjkal
zaščita- prvič sem se po porodu odločila za mireno, ampak sem mela celo štalo z njo, tko da bom zdaj verjetno hormonske inekcije- vsaj za čas dojenja. potem bomo pa vidli
laliela- oo marelični cmoki- moja najljubša hrana v tej

!

jih mam pol skrinje

in se že vnaprej veselim, ker jih bom mela jutri za kosilo! (sem sama, saj jih moja fanta nimata pretirano rada)
ninibo- dobrodošla doma!!! ja, pa glih po ta hudi vročini sta se selila. saj bo pa zdaj mir. in z veseljem te/vaju pričakujem na kakšni ledeni kavi
nadka- mogoče ne bi blo slabo kak buscopan vzet?

pa upam, da se res pomiri, ker kar naj dete lepo še malo počaka
men se je pa začel ful zob majat in mislim, da bo v naslednjih dneh izpadel

nimaš kej, je še dolgo zdržal. sem si ga razbila pri 11 letih in sem imela ful probleme- zdravljenja, apikotomijo... kriza je, ker je leva enkica

bom jutri probala zobarja dobit, pa da vidmo kaj bo rekel
grem se zdej še mal k mojim na kavč stiskat