jutro
najprej dobr zrihtajmo dons vse, ki imamo preglede!!
men se bo še kar vleklo do 15h.
torba za v P- jst bom mela s sabo isto kot prvič: labelo, linolin al kaj je že za bradavice, telefon in fotoaparat.
v prvo sem mela še termo štumfe za v porodno, ker me vedno zebe v noge, pa sem jih hitr sezula, ko so se začeli ta pravi popadki
vse ostalo: osebno kozmetiko, polnilec) mi je kasneje prinesel moj dragi. bom pa zdaj v paket pripravila še dudo in rokavičke.
branje se nekaj časa odsvetuje, cd-ja pa tud nisem poslušala. ko je Luka spal, sem spala še jaz, čeprou priznam, da prvih 24 ur sploh nisem mogla umaknit oči z njega
pa priporočam da vzamete še modrček za dojenje in blazinice, ker tiste njihove srajce majo en šiv točno čez bradavice in ni nič luštn...
pa za cunje v katerih boste šle domov priporočam kaj na komot ( ne pričakovat, da se boste 3 dni po porodu stlačile v najožje prednosečniške kavbojke)
aja, lupinico že prej namontirajte v avto, da se vam ne bo zgodilo kot nama, k je pol nisva znala in sem jo kar v naročju držala
priprave na dojenčka- jst mam cunjice in večino stvari doma (še vse po vrečah in škatlah
), manjka mi še košek za spanje, ki je spravljen pri moji mamici, nekaj kozmetike in dude ter cuclji za flaške. če me dons slučajno notr obdržijo, pol bo prišla mami poštimat stvari, preden pridem iz P in se ne sekiram. Sploh pa sem se odločla, da dokletr nimam vse pripravljeno, mora ta mala počakat. tko da ne bom pripravljala do septembra
grem zdej Štefu pripravt igralnico, da jo posesa