IZVIRNO SPOROČILO: tannya
incy - kok si pa placala ms
Stala me je 40 EUR, ker sem vzela cel paket - torej 5 predavanj, drugače je vsako predavanje 10 EUR (Nosečnost, Priprave na porod, Porod, Dojenje in Prvo leto z dojenčkom) - za partnerja je "brezplačno" - vodita pa dve babici iz porodnišnice Ptuj in ker gre za njun čas in sami morata plačat prostore, v katerih deluje MŠ, se pač plača, ampak ok ... meni ni žal, čeprav kot sem rekla nisem izvedela veliko novega - edino eno stvar sem si zapomnila res, tega pa še res nisem vedela, mogoče se vam bo zdelo čudno, ampak sem vedno mislila, da z dojenčkom lahko podiraš kupčka samo stoje oziroma, da ga imaš naslonjenega na ramo - nisem vedela, da komot gre tudi leže s pokrčenimi koleni al pa da si ga daš ob bok itd. - vsakega, ko sem do zdaj spremljala je namreč podiral kupčka izključno po tisti prvi varianti, zato sem bila tukaj čist presenečena ... praktično se ni treba niti vstat iz postelje ... hehe

In ob takšnih majhnih stvareh se vprašaš ne, če res veš dovolj o dojenčkih in če boš res svojemu otroku dobra mama