IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Danes sem dopolnila točno 35. teden in stopam v 36. teden
! Še 35 dni.
Jaz pa 32 teden

.
jaz sploh ne vem, kak mate čas it dopoldan, a nobena več ne dela? kaj pa partnerji, tud ne?
Jaz ne delam oz. delam (OK dolga zgodba-nebi razlagala) in sem doma. Moj je pa tudi doma, ker caka ali bo dobil sluzbo ali ne. Moj z mano na MS ne bo hodil, ker nima smisla saj se bo dolgocasil. Gre pa na ta hitri tecaj in bom sla z njim, da mu bom lahko prevedla-tako mi je bilo svetovano, ko sem se sla prijavit.
zalcy super, da si se oglasila. In novicke se kljub tezavam, vzpodbudne. Super, da Neza sama diha in ne rabi vec zdravil. To je res enkratno, sedaj pa crklanje in se enkrat crklanje. Drzim pesti, da bosta kmalu doma in, da bosta lepo rastli. Pa le oglasi se nam z novickami.
Midva sva bila pa vceraj zelo pridna: moj je sestavil otrosko sobico, jaz sem pa oprala vse cunjice kar sem dobila (izbrala sem tisto, kar mi je najbolj vsec) in kar sem nakupila. Je mami danes rekla, ce pricakujemo dvojcka, ker imam tolk stvari obesenih. No ja imam pripravljene velikosti od 50 do 62, tako da je malo vec skupaj.
Je pa tako hecna nasa mami, cist je babica ze ratala. Se je takoj ponudila, da mi vse zlika

. Ker sem navajena, da vse naredim sama sem seveda rekla, da ne-pa saj imam cas, vsak dan mal pa bo. No je pa moj potem rekel, da morda bi bilo pa fino, da ji vsaj vcasih kaksno veselje naredim in kaj pustim, da zlika. Ah, sem prepricana da bo se veliko priloznosti za to, ko bo dete tu. Jaz tolk uzivam, ko lahko tiste fletkane cotke zlagam

.
Tudi pri nas lepo vreme danes, sem ze zgodaj peljala nasega Gallota na sprehod. Potem sem pa mojemu en dober zajtrk naredila in sedaj bo moj dragi malo delal, jaz bom pa zacela iskat idejo za kartico ob rojstvu. Pri mojemu je namrec navada, da se poslje kartica ob rojstvu in bova to navado kar prevzela, ker se mi zdi super.
En lep nedeljski dan vam zelim.
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 1.8.2010 13:35:20 >