IZVIRNO SPOROČILO: Jinx
Likanje cotk: jaz sem vse posušila v sušilcu in jih takoj zatem zložila. Zlikala sem samo tisto, kar se mi je zdelo zmečkano.
cestitke
lalilea - super da bos sama zasila posteljnino,ce bi jaz imela cas in blago bi se tud spravila
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21
No evo mene da se še jaz pofočkam srečanje v Kavau takoj za bom prišla peš k sm tuki doma hehe Drugače pa z nama s punčko vse ok mal so preveliko paniko naredili zarad njihove napake da ima mala 1600 g (ima 2500) drugače pa v porodnišnici na 4 oddelku vidiš svašta k zdajle pogledam nazaj tale teden huh ne grem nikoli več GROZNO sicer sestre so zakon folk je bil super (nismo sploh vedele da smo v bolnici) Samo nekatere zdravnice pa f...... do amena sploh ena k je šla dons na dopust hvala bogu je 1 mesec ne bo njej bi pol otrok pomrlo ker si pač nosečnice kao zmišljujejo in sploh ne jemle resno pacientk
bom potem kaj več napisala sam da najdem kaj več časa
o super da je vse ok, ja v 4.stuku vidis vse ja, sem tam kot doma, hodim ze 4 mesece na preglede k ni vse ok, a mi zaupas katero dohtarco mislis - loh tud na zs,k jaz imam vecinoma eno in isto - razen izjem,pa je tud sla na dopust...
ninibo - probi biti res ob 7ih tam ker je guzva,v bistvu so sprejemna okenca za vse enako,pol se pa razdelis - ti bodo povedal kam,tko da starejsih je ogromno in bodi med prvimi, jaz sem cakala dobre pol ure samo na sprejemni okenc,v prvi nosecnosti sm bila pa takoj na vrsti k sm malo prej prsla
ko to opravis gres v eno sobo - pozabla cifro,tam spijes glukozo in gres ven sedet za tocno eno uro,pol gres sama not - ne klicejo,ti vzamejo kri in pocakas rezultate,jaz sem jih obakrat dobila v 10-15 minutah - no ustno ti povejo,drugace dobis po posti kak dan kasneje,ce pa rezultat ni ok, pol ti pa povejo kako naprej
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Kaval - lokacija.....link je tu. Kjer najdete tudi lokacijo in naslov. Ni pa to na brdu, kot je mislim, da napisala Katrinka, ampak v smeri proti Tacnu, proti Šmarni Gori.
vem da ne, na brodu sem mislila...bus st. 8
nadka - te cist razumem,da jih ni sram, kako nima nadomescanja - more ga met...kaj pa ni jasn tu, ja sej vemo vsi da v primeru tezav se gre v p...samo ne mors tko no,mas vso pravico jezna bit - a zdej mormo se to mislit k delamo otroke da ne bomo polet mele pregledov...bljak,
zal nimam pojma za kakega g iz vasega konca