IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo
tiste, ki boste rodile v Lj. P danes je v MS rekla, da dobimo en paket VIR vlozkov, za kaj vec je pa potrebno s seboj prinesti.
ma ja, je treba, pa jaz sem imela še une mrežaste hlačke s sabo za rezervo. itak sem jih potem še skor mesec nosila tudi doma, ker so najbolj udobne, pa še precej sem bila šivana

je imela tamala glavo 37, pa še po trebuhu so mi skakal - edina slaba stran poroda, ker sem zihr, da bi bolje odnesla, če bi me pustili, da se vsaj mal drugač premaknem in da mi gravitacija malenkost pomaga
malecka
materinska... večinoma vedno z mano
bodiji... nujno na preklop, čim dlje

vsaj zame je tko
popadki... sem imela ene čudne bolečine, sploh najprej nisem vedela, kaj je in ko je bilo vedno pogosteje, sem skužila
ctg... še nič, kao zadnji mesec, ampak se nič ne veselim. ni ravno udobno ležati in biti na miru toliko časa. pa še meni so se vedno risali eni enormni popadki, čutila nisem nič, vsi so bili začudeni in itak mi ni bilo nič jasno.
mene je pa ponoči ful trebuh zabolel. pomoje sem čudno ležala, na hrbtu, ker ko sem se premaknila na bok, je bilo takoj bolje. kot bi bila površinska bolečina, v mišicah

ravno toliko, da sem se zbudila in premaknila