IZVIRNO SPOROČILO: cresisy
Jaz imam pa tud eno vprašanje glede naslova itd. Prijavljena sem še doma, živim pa pri partnerju. Otroka bova tud prijavila na partnerjevem naslovu in me zanima, če je to uredu al kej komplicirajo, ker sta otrok in mati prijavljena na različnem naslovu. Mislm, če so zarad tega kakšni problemi. Če mogoče katera ve.
tole pa do ne vem katerega otrokovega meseca oz. leta mislim, da sploh ni možno. Naslov dobi otrok avtomatsko po materi.
vem da j fora tud v tem, da če imata npr. oče in otrok različna priimka in naslova, potem oče za tega otroka ne more dobit bolniške. Se pravi v tem primeru mati ne dobi bolniške oz pol ti tud porodniška ne pripada, saj jo dobiš za nego otroka. kako pa izvajaš nego, če z otrokom ne živita na istem naslovu

po moje tole ne gre
se boš po moje morala ti prijaviti pri partnerju, ali pa ostati prijavljena kjer si. otrok bo pa prijavljen tam kot ti.
pa še za vse, ki niste poročeni- prej uredite očetovstvo. oba morata it na občino, kjer podpišeta izjavo, da se strinjata, da bo imel otrok tak in tak priimek in da oba priznavata očetovstvo.na prvem rojstnem listu, ki ga dobiš, oče ni vpisan, en teden kasneje pa dobiš nov rojstni list, kjer je vpisan tudi oče. kakšen je pa postopek po porodu, pa ne vem. verjetno isti
drugače pa pazite, ker imajo v vrtcu prednost otroci, ki imajo tam stalno bivališče. tk oda če je otrok prijavljen v celju, ga boste težko dale v vrtec v lj.
ne vem, a sva midva s škratkom kako trebušno virozo dobila, ma mišek drisko, pa vročino na obroke.. mene pa ful neki tišči in zvija.. držte pesti, da bova jutri oba ok.
nočko