IZVIRNO SPOROČILO: tejči28
Za fantka smo mi izbrali Matic,za punčko pa se še kar pogajamo.Zdaj imamo v ožjem izboru Nadja,Maša,Alisa.More pa pasat k Dominiku vsaj malo.
Meni se zdi, da Dominik in Nadja najbolj skupaj pašeta
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca
ja, luštn konc LJ
a mata vedve tud v ZD Vič G.?
Jaz jo imam še vedno v Radovljici. Sprašujem za to, ker iščem družbo za kako porivanje vozičkov do Koseškega bajerja in nazaj

Konex je pa fajn ideja - imam do njega deset minut peš, še ne
Drugače pa en lep dan vsem, jaz sem pokonci že od petih, God help me, sem imela jutranji program na radiu, zdaj sem pa v redni službi do 7h. Potem pa na kavico s kolegico, ki se v kratkem ženi, druga kolegica pa je danes rodila zdravega fantka

In kar je najbolje pri njej - zdravniki so ji vedno govorili, da ne bo mogla zanosit, dokler ne gre na neke operacije in se je vedno ful sekirala. Zdaj pa ima
Kako ste kaj? Moja miška tako veselo kolovrati po trebuščku, da je kar smešno. Pa prav lepo mi je opazovati trebušček, kako se premika

Drugače imam pa danes en požrešen dan, že doma sem se napokala s čilijem po orientalsko (itak sem ga skuhala za celo ulico), pa še vedno nekaj žrem in to same oreščke in čokolado. Ne vem, za koga sem sadje s seboj nosila