IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
nadka..super za ikeo
in fajn nakupe. Mi je ravno moja mami včeraj rekla, da bi ona šla tudi 1× pogledat tja, ker ni bla še nikoli in bom najbrž izkoristila priliko, da bova šli poleti, ko bom jaz na dopustu. Antilop stop je pa tud meni ful fajn, samo ga nimam in se tud prepričujem,da ga ne rabim
. Mi smo imeli namreč pri Aneju takoj trip trip stol, dokler pa še ni sedel sem ga pa hranila v naročju oz. v ležalniku (kjer se je dal posedet), tak da mi bomo tudi tokrat naročil trip trapa, ker se ga res lahko uporablja ful ful dolgo. Nam je to ena A stol. Ampak kot že parkat rečeno, to je moj "šparovni vidik" (pri meni druzga itak ni
)
Lp Tina
ja saj jaz sem to tudi skoz govorila da jaz tega ne rabim, pri nadji sem najprej tudi imela jo v naročju in ji devala hrano, potem sem imela pa enega sposojenega (vse skupaj z mizico in blazinico me ni prišlo še 20e ne, tako da še gre), sem pa jaz tudi razmišljala bi ga mela ali ne ,.....

no na koncu je pa moj rekel vzemi in grema, ga je očitno minilo to moje cinzlanje.

, mi je pa všeč ker sem ga dobila v svoji hot barvi
Drugače pa mi smo tudi nekje v 25 t, sem pa glih razmišljala da nekje od 13-15t je še do konca (če bo po prvi bomo avgusta že zaključili, moram pa priznat da mi bo kar malo hudo za trebuščkom, ker vem da tako lepega napetega verjetno ne bom imela nikoli več, ker to je po vsejverjetnosti moja zadnja nosečnost.

.
Vreme je bljak, ne vem če ni Zofka pozabila da so njeni dnevi že mimo

.
Še nekaj punce tiste, ki veliko hodite v mullerja, povejte mi ali se splača kupit tam določene otroške higienske pripomočke(milo, pleničke, ,...)razmišljam da bi se zapeljala v velenje, sam če ni ne vem kakšne izbire potem bolje da sploh ne grem na pot.
lp