no super za piknik,mi je zal da nas ni bilo
ja zar je zakon...hehe kg pa ne
o kok dobr ste naredili glede oblekc - tko ne bo ljubosumja a ne...dobra ideja
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
a ve ste šle kej zapravljat?
ne se,tole prisilno pocivanje je vsaj za nekaj dobro...super za nakupe,jaz mojemu tud vcasih kaj kr skrijem...sej ni treba da vse ve a ne...hehe
IZVIRNO SPOROČILO: archie
Aja, kupovala nisva se nic (razen enega bodija z napisom Slovenija -v barvah slo nogometne reprezentance).
midva sva te bodije kupila za najino hcerko...pa moj niti ni za fuzbal samo smo sli 2tedna nazaj k necaku k je pa cist nor na nogomet pa smo ga takole malo hecal...hehe
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja
Katrinka ne vejo zakaj sej zato pa ji je rekel da nekak do 24.5 bi bilo super će bi vzdržali, da potem ji bodo pa sprožili porod. Pljučka se dajo tudi prej razvit, če ti oni dajo eno inekcijo s katero pospešijo razvoj pljučk..
Ampak ti boš z nami lepo potovala do septembra in bosta takrat zdravi al zdrava in se fejst cartala
a tako je,samo da bo vse ok,sporoci mi ko bo rodila - kako so
ja iz tvojih ust v bozja...jaz ne planiram in se manj hcem prej rodit - loh sm tud se cel september noseca ce je treba...hehe
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc
Katrinka me veseli da je zaenkrat vse super, sem vedela da bo tako.
Uporablja katera prsno črpalko? Kolegica je 6dni nazaj rodila je rekla da jo prsa zelo bolijo, bradavice ima krastave že in, da jo zmeraj bolj boli..
hvala
jaz sem imela rocno aventovo,ful zadovoljna,sicr ne v porodnisnici ampak pol kasneje