writing-img

RE: voziček slalom pro reverse buggy

clock-img

24.04.2010, 09:00

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Pupika...Jaz sem bila v Kopru in sem samo eno učko vrgla na te vozičke.Tam imajo razstavljenega enega v opečnato rjavi barvi...Drugih pa ne.
Zato povprašaj za katalog od Jane in ti bo tam pokazala nove 2010....Vsak po svoje je lep... Cena pa je v kompletu nekaj čez 800 €.

Imaš pa športne dele JAne slalom-a po akcijski ceni 299...ampak so le tiste barve katere niso šle v promet..malo manj lepe... Črn,temno moder pa še eden,...V Sežanski Pikapolonici pa nimajo več teh na zalogi.

clock-img

24.04.2010, 14:32

clock-img

pupika_30

pencil-img

51

DanijelaNeli, kaj si ti iz Sežane ali kaj?
Jaz sem tudi gledala v Sežani v PP in imajo tudi opečnato rjavega, drugih barv pa ne, kataloga tudi še nimajo.

clock-img

25.04.2010, 11:19

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Moja bivša občina je Sežana...

V Kopru je isti razstavljen...opečnato oranžen...
Probaj pogledat v user posted image  njihov osebni katalog pa boš videla druge barve.... da padeš dol lepe!

clock-img

04.05.2010, 17:15

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Dobavljivi v Pikapolonici konec maja....
Govorimo o ta novih verzijah vozička..

clock-img

04.05.2010, 23:53

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

clock-img

05.05.2010, 14:56

clock-img

pupika_30

pencil-img

51

DanijelaNeli, hvala, da kar ti kopiraš povezavo do mojega vprašanja na med.over.net

Midva ne bova naročala Jane slaloma, sva ga v ponedeljek v Ljubljani videla, ampak naju ni navdušil.
Sva naročila mutsy 4-riderja.

clock-img

05.08.2010, 09:32

clock-img

blemma

pencil-img

250

Živjo,
mene pa zanima, ali nova košara paše na model vozička Slalom pro iz leta 2008? Je katera že probala?
Ker je zelo težko dobit košaro Capazo, ki je del vozička iz leta 2008. Jo mogoče katera prodaja?
Lp

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

clock-img

08.08.2010, 10:31

clock-img

nina42

pencil-img

371

Sama se tudi nagibam k nakupu Jane Slalom Pro Reverse in me zanima, če ste tiste, ki ste ga letos že kupile z njim zadovoljne? Meni je full všeč, ampak se ponekod pojavljajo neke slabe izkušnje in to... zdaj pa ne vem, če so to bolj stari modeli ali kako je s tem vozičkom iz leta 2010? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem