IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Sicer pa SJMM, lepo se pogovorte. Mislm pa da pri vas ni bojazni da bi Saška kam pobegnila... Kokr pišeš ste precej povezani, se mate tud zelo luštno. Kjer je urejeno mislm da pa skor ni pobegov. Dvomim da bi ugodje k ji ga vidva dajeta zamenjala, ga je mal preveč
Drugač pa, če hoče nej se dobita, tuki nimaš kej narest, ji pa povej da ne more bit ta čas pri vas al pa kej tazga... Tud neke blokade jst nebi dajala, ma to je men brezveze.
hja, tile naši mulci se že skor rodijo z računalnikom u mezincu, tko, da če bi ji kej blokirala...bi vedla.....verjetn bo sam mal manj dostopa do PC-ja...ker se zadne cajte sam tm zadržuje ...ostali smo pa magla
ja, je res da smo zelo navezani, zato tud je mal čudn da ima neke svoje skrivnosti...sej, do neke mere ...ok....kej mora bit tud samo njenega...sam jz želim, da mi zaupa, da ve, da mi lahk pove vse na svetu...sm jim že pred leti rekla , da ni stvari ki bi jo lohk nardil u živlenju, pa da bi me ta zadeva odvrnila od njih, vedo, da so moje...najino življenje...vedo, kok jih imava rada...sej to skor vsak večer poslušajo...pa še bojo...sam u tek kkkk cajtih morjo met mulčki res trdno oporo v ta starih...mi2 že veva...k jo nisva imela....in upava, da sva mi2 bolš...sej mal more še zrastet u glavci prelepi....pa bo vedla...kako in kaj in zakaj ji kako stvar braniva
ja, moj je čist hepi k naš maj ni Maja kot so napovedal...je reku d mu bo ena bejba ( poleg mene

) dost živče nakravžlala
MAJ 19.2. 2009
VSI MOJI SONČKI