writing-img

RE: A greste kam za praznike?

clock-img

24.04.2010, 07:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: rija
pa vidim, da maš dve pupi, ravno prav suhiuser posted image  in stari, da bosta našega zabavaliuser posted image

Raho ima mojo št., javi, če je na vašem koncu kakšen lokal, da se lahko mularija igra, mi pa zraven en dober kofetek spijemo user posted image

v sredo bomo mi že spet doma user posted image  kaj ne moreš priti že v torek, pa da se še jaz prislinim zraven. imam enega 6-letnika za vašo pikapolonico. user posted image

clock-img

24.04.2010, 08:40

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

pa vidim, da maš dve pupi, ravno prav suhiuser posted image  in stari, da bosta našega zabavaliuser posted image

Raho ima mojo št., javi, če je na vašem koncu kakšen lokal, da se lahko mularija igra, mi pa zraven en dober kofetek spijemo user posted image

v sredo bomo mi že spet doma user posted image  kaj ne moreš priti že v torek, pa da se še jaz prislinim zraven. imam enega 6-letnika za vašo pikapolonico. user posted image

Mi gremo tja že danes, tako da ni panike user posted image

Javite se mi user posted image

clock-img

24.04.2010, 08:56

clock-img

Anonimen

a to boste prav v hoteli Lipa? ker mi se bomo najbrž tja šli kopat. user posted image

clock-img

24.04.2010, 08:58

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

a to boste prav v hoteli Lipa? ker mi se bomo najbrž tja šli kopat. user posted image

V apartmaju - hišice zraven, spadajo pod Lipo.

clock-img

24.04.2010, 09:13

clock-img

rija

pencil-img

15589

spelina: pošlji mi številko na zs....raho ni ziher....user posted image  ona rada telefon pozabi kje.....

placa pa je pri nas glih dovolj in še več. tudi za mini mizatropauser posted image

če vam je pa lokal ljubši, pa zrihtamo tudi touser posted image  

< Sporočilo je popravil rija -- 24.4.2010 9:15:49 >

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem