writing-img

RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI

clock-img

18.05.2010, 13:15

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Špica84, user posted image  čestitke za user posted image , si si oddahnila, kaj? Joj kako je to lepo videti, jaz sem bila enkrat že taka srečnica.

Navijam user posted image  user posted image  user posted image za vse punce tukaj , da čim prej zagledamo user posted image  !!!!

clock-img

18.05.2010, 13:26

clock-img

golobica82

pencil-img

177

Pozdravljene!

Nova v tej temiuser posted image

Nisem brala kaj ste pisale, sem samo preletela in videla primorke na pijačo, jaz bi tudi, kje kdajuser posted image
Drugače ta teden imam za dobiti user posted image  in pol začnem pri Merlotu z IVF. Me je kar strah, samo če drugače ne gre, mormo tudi to dat skozi...

clock-img

18.05.2010, 13:36

clock-img

bibk

pencil-img

314

Amelia pa kje ti dobivaš vse te "smeškote" lepe user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 13:53

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

golobica - welkom, benvenuti!!user posted image user posted image  sicer res da si se ena izmed primorkic, ampak mislim da je vecina z obale... user posted image  ce te pot kej tja zanese (kot mene) se pa lahko kdaj skupi dobimo!user posted image

sicer pa: cimvec uspeha v postopku ti zelim!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

18.05.2010, 14:20

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Jooooj sem napisla spet preveč dooolg post in mi je vse zbrisalouser posted image
Gremo od začetkauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

18.05.2010, 14:32

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Loremi, draga moja, jaz ti želim, da se čim prej pobereš gor in da greš skupaj z nami v nove boje, čeprav vem, da je to težkouser posted image Vem, da je lažje nam govorit, ker nismo v tvoji koži bile,ampak, ti probam vsaj malo olajšat stvar, probaj delat čim več na sebi in probaj to stvar, ne pozabit, ampak preboletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lav juuser posted image
Cukica, če ti povem po resnici, se počutim več kot superuser posted image user posted image user posted image user posted image očitno je lani zelo psiha vplivala na moje počutje med špikanjemuser posted image
Golobica82, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Primorke moje, bom odprla eno temo, da ne bomo smetile tukaj o naših kavicahuser posted image mislim, da obstaja že ena tema, pa bom jo probala najti, ala, imejte se fajn, pa je***slovenščino in smaileuser posted image

clock-img

18.05.2010, 14:58

clock-img

Amelia

pencil-img

455

http://www.mysmiley.net/

http://www.smileyarena.com/

Evo, tukaj imate povezave za hecne smeškote, da bomo posti še bolj slikoviti!!

clock-img

18.05.2010, 15:09

clock-img

bibk

pencil-img

314

Tooooooooooooooooooo bravo Amelia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa lahko res zaželimo vsem skupaj čim več uspešnih bojev oz. čim manj bojev, pa da bodo le ti uspešni   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amelia kot bi dala otroku novo igračko  user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 15:18

clock-img

Klavirka

pencil-img

141

Punce,

a menstruacija kaj zamuja zaradi Dipherelina?

Sončen pozdrav vsem!

clock-img

18.05.2010, 15:21

clock-img

bibk

pencil-img

314

Klavirka ... jaz ko sem začela s špikanjem pred menstruacijo mi je res malo zamujala kakšna 2 dni približno....

clock-img

18.05.2010, 15:25

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: bibk

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Misliiim, ta pa je res najboljši od vsehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo vam še en link, pa se igraj Bibkuser posted image

clock-img

18.05.2010, 15:25

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

http://www.pic4ever.com/

clock-img

18.05.2010, 15:26

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Klavirka, ja je normalno, večini punc zamuja, ne skrbi, bo sigurno priteklauser posted image

clock-img

18.05.2010, 15:30

clock-img

Klavirka

pencil-img

141

HVALA ženske! Super ste user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

18.05.2010, 15:33

clock-img

bibk

pencil-img

314

BEBIII ..... bravo bravo super si user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:16

clock-img

Rielka

pencil-img

140

spica84 cestitamuser posted image za srcka
BEBIII oooj,sem nazaj prislauser posted image ,kako si ti?Ves meni so rekli da bom imela zraven suprefakta se gonal samo ocitno so se premislili,so mi dali puregon,zato ker sem imela ze pri iui,sem dobro reagirala,ne vem.
Klavirka kako si,midve sva ble pa skupi na temi iui,kaj ne?
golobica82 dobrodosla!!!Naj ti priteceuser posted image  cim prej,da startas se ti.Sej ko si enkrat noter,gre vse skupi brzinsko.

clock-img

18.05.2010, 16:19

clock-img

špica84

pencil-img

1872

rielka kaj si zvedla danes user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:24

clock-img

Rielka

pencil-img

140

No pa se moje porocilo iz uz.Podaljsali so mi spikanje s suprefaktom se do petka,22.5.uz.
Klavirka meni je zamujala user posted image 4dni po suprefaktu,to je isto zdravilo kot tvoje,ce se ne motim,ni nic narobe,ce zamuja.Samo pri meni se je zaradi tega samo podaljsalo spikanje.Sej bo!

clock-img

18.05.2010, 16:37

clock-img

cukica

pencil-img

1698

A katera kaj ve kako je odpravila spomladančica???

clock-img

18.05.2010, 16:48

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Rielka, ma veš da so meni tudi meni rekli, da bom namesto Gonala imela Puregonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz pričakujem podaljšanje superfacta, tako kot laniuser posted image
Cukica, ja tudi jaz se sprašujem kje jeuser posted image da ni zaspala na unih postljahuser posted image
Spomladančica,držimo pesti, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:51

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: bibk

BEBIII ..... bravo bravo super si user posted image

user posted image

clock-img

18.05.2010, 17:16

clock-img

spomladančica

pencil-img

21

pozdravljene bejbike user posted image

no pa sem opravila, dobila sem dva user posted image , hehee
od mojih 19h celic se jih je 9 oplodilo, dva so mi "transportiral" ostalo je za smeti. Nič zamrznjenčkov,ampak jaz sem optimist in jih niti ne bom rabila, ker mam tadva zadost za enkrat. Hahahahhaha

transfer res nič ne boliuser posted image

always look at the bright side of the life

kako pa ste vi kaj, moram mal počekirat kaj se je tukaj gor dogajalo ko sem bila odsotna

lp

clock-img

18.05.2010, 17:21

clock-img

Rielka

pencil-img

140

Spomladancicauser posted image  lepo grej svoji pikici!!!

clock-img

18.05.2010, 17:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.05.2010, 17:52

clock-img

špica84

pencil-img

1872

spomladincica lepo grej svoji pikici. kdo ti je pa delal transfer

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem