IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, itak, da so strahovi. Najprej te je strah ko ti povedo, da ne moreš zanosit naravno, da bo treba IVF. Potem te je strah špikanja, potem punkcije, če bo na ETju sploh kaj za transfer.. Potem te je strah naslednjih 14 dni in ob negativnem rezultatu strah ali boš sploh kdaj zagledala plus. Potem končno vidiš +, pa strah do UZja, pa do naslednjega.. V tvojem primeru je ta strah še mnogo večji, ker veš kako se lahko vse skupaj konča. Ampak misli pozitivno!! Tudi tebi je namenjeno biti mamica.
skuštrana suzi ma si super povedala, od začetka do konca je en sam strah. Sem si mislila ... kako lepo je, če naravno zanosiš, brez težav donosiš in je to to ... pa sej ne, da bi zdej jokclala zarad tega, ampak me jezi, če mi potem nekdo reče ... da sem sitna in živčna, ko se mi je kri pojavla med nosečnostjo in da kaj sem taka, sej bo vse ok. Ah no glede na to, kolk damo čez, ko poskušamo prid do tega, pa res ob tem ne mormo bit ravnodušne. Jst, če še kdaj uspe, sploh ne vem, če bo kak dan res povsem sproščen, tko kot je bil zdej kljub težavam, ker izkušnje naredijo svoje.
(šele) v jeseni moram zaradi vseh težav in slabo narejenih dveh abrazij na histeroskopsko operacijo, tko da bo še kr trajal, da bom spet v igri, ostane mi samo upanje, da se uresniči to, da bo tudi meni uspelo bit mamica, ampak seveda pa vsem, ki smo že doživele svoje in še bomo, želim, da bomo nekoč v naročje stisnile male bebice!

hvala ti, mwa!
Moj ima danes 40 let in ni mi blo dano, da kot najlepše darijo v naročje sredi poeltja sprejme mala sončka, pa vseeno, bom še poskušala, če pri drugih stvareh prehitro obupam, pa tu ne bom (še).
TittyK seveda se te spomnim(o), smo še čakale na tvoje sporočilo po postopku, če si uspela ugledati plus. Naravnost krasno, da prideš na vrsto še pred poletjem in naj bo tokrat uspešneje.
womanpolice kako si opravila na UZ?
baguSka če se pri kateri od nas zgodi, kot se je tvojemu prijatelju, lahk sam rečem ... ko bi le! pozitivna presenečenja so vedno dobrodošla, a ne!
trepetalke pa nove v luft, misli na in mislit na same lušne stvari, pa lepo preživita lepe dni v čakanju!