Živjo punce!
Najprej iskrene čestitke za nove nosečke:
NOVE NOSEČKE JUNIJ
Cukica (LJ)
JEŠA (LJ)
palcica_ (LJ)
Cukica in Palcica_ Čestitke za tako visoko beto... se mi zdi, da voham dvojčke....
Hkrati bi se rada zahvalila vsem vam za lepe želje in upam, da se tokrat uresničijo in da bi bil 4.postopek zmagovalen za naju.
Vem, da se že nism oglasila od transferja, zato dolgujem krajše poročilo že... Torej....
Danes smo 6. dan po ET. Zaenkrat je še vse ok. Ob večerih me spodaj mal "tišči" tak kot da bi nekaj pritiskalo ob steno (sploh ne vem opisat), prsi pa imam v večini dneva tko občutljive, da me niti moj ne sme zanje prijet. Tudi spat ne morm na trebuhu, saj me prsi tako zabolijo (predvsem desna - uf sm natančna :lol: :lol: :lol: :lol: ), tak da spim na boku al pa na hrbtu. Počutje je še ok. Morm rečt, da zaenkrat sm bolj opitmistično naravnana kot pesimistično - mogoče zaradi zgoraj navedenega.
Lulali bomo v petek, 11.6., na 9. dan po ET (stopko sem imela 26.5.) in upam, da vas razveselim z lepo novičko.
Danes smo dobili pošto iz MB in ne morm verjet... Končno smo prišli do pingvinčka. Sicer enega ampak je. In to je res najbolj uspešen postopek od vseh, ki sva jih prej imela v LJ. MB je res zakon!!!
Zdaj pa grem jest čokolino.
Lp, želim vam lep sončen dan!
KIMSY.... Hvala ti za lepe želje. Kje se skrivaš? A si mogoče na FB?