titty, ne, tudi jaz še nisem dobila M in niti nimam občutka, da prihaja. Eh, bo že.
trudy, kolikor vem je puregon skoraj enak gonalu, tako, da se jaz nisem nič pritoževala nad tem. Kar se tiče pa postopka je bilo pa tako, da sem šla 5 dan ciklusa po zdravila (sem bila 100%, da bom spet imela mild, kjer se začneš špikat ravno 5 dan). In je bila nova sestra in ji ni bilo jasno zakaj so mi dali kratek postopek, če imam pa ICSI (se da povadi dolgega). In potem je še rekla, da glede na to, da 2x ni bilo dobrih rezultatov, da bi bilo dobro malo spremembe in da bbi mi dala dolgega. Je klicala dr. D, ta je potrdil in tako, sem se potem začela špikat šele 22 dan.
bebiii, jaz mislim, da so sestre na GK drugače ful prijazne, samo preobremenjene. Plus tega jim najbrž dajo cenejše zdravilo (v tem primeru puregon) in imajo potem npr. gonal samo za redke primere. Pri meni je bilo prejšnjič tako. Prvič je rekla, da gonala sploh nimajo več, ko je pa dr. T zahteval, so ga pa našle. Ampak pri meni res ni bilo druge možnosti, ker nisem reagirala. Je pa res to, da ni nobene logike, da ti zdravnik napiše en postopek, one pa delajo po svoji logiki. Pa držim pesti za jutri!!!!!!!!!!