skuštrana suzi in TittyK super, lepo napredujeta!
sensi pozdravljena!
IZVIRNO SPOROČILO: sensi
Me kliče prijateljica,ki se je v soboto poročila in ima že enega nezakonskega 3 letnega otročka, da je noseča in ne ve kaj naj naredi saj ne da si ne bi želela sam si bo čist uničla poletje, pa ta prvi otrok je še premejhn, pa spet se bo zredila pa......nevem kaj še vse v gla vnem men je kr slabo ratalo.
kako zelo te razumem! ne razumem pa te ženske ... oz. po eni strani jo pa, ker ne ve, kaj ima, zato tudi tako govori
jaz sem bila pa presrečna, da letos ne bom šla na morje, ker sem bila noseča ... pa se ni izpeljalo po mojih željah
in greva, ker sedaj potrebujeva oddih
tako kot sama praviš ... kaj vse naredimo za to, da bi prišle do potomcev, medtem ko se enim še udobno ni treba namestit, pa imajo že pozitiven test (poznam nekaj takih ja)
ti se kar skašljaj tu, jst tud s pridom uporabljam forum v te namene, potem je vsej občuteh v srcu boljši, če že ne drugega
preberem pa praktično vse poste, ki so napisani, tko da si seveda tud ti med njimi
julija pa naj se dobro razplete posvet in potem štart v nov boj, pa javi se še tu!
lep dan vsem!