Jutro
Pri meni je še vse belo, v bistvu je vse kot je bilo, test sem se odločila, da ne bom delala, ker če ima za priteč, se bo vedelo na čem sem, če ne bom raje počakala na moj rojstni dan, ki bo v petek, upam, da vsaj mene razveseli na ta dan, če nisem mojo mamo mogla
Sensi, želim ti uspešen postopek
kar se pa tiče takih žensk, vse smo si drugačne, res je to grozno za nas, ampak za njih ne, nimaš kaj, jaz ti svetujem, da se ne obremenjuješ še za take stvari, saj imamo že dovolj svojih problemov. Kar se pa tiče hrane, tudi jaz rada jem čevapčiče,pizze,...sadja zelo malo, zato pa spijem včasih kakšen vitamin
Te pa popolnoma dobro razumem, kako se počutiš, ker sem bila na istem kot ti
Vso srečo
Aninimna, utrogestan nima veze s testom, ti ga kr naredi
Gospodarica
[sm=smiley31.gif
Ne skrbi za
nič ni narobe, če pa v slučaju imaš hude bolečine, se pa hodi pokazat na UZ. Vso srečo v naprej ti želim in vedi, da nas čaka en angelček nekje, samo včasih moramo biti zelo vztrajne, pač enim rata v prvo drugim pa kot sama po sebi vidiš da enostavno moramo dajati več postopkov skozi, bodi mi dobro, zjoči se in zberi dovolj moči za nov postopek
Ja jaz vem, da sem delala prehitro test, ampak vseeno pravim, da bi mi digitalni test že lahko pokazal pozitiven test, če bi kaj bilo, ker ti testi so zelo občutljivi že na zelo nizek nosečniški hormon, ampak OK, bomo še malo počakali
Lepo nedeljo