IZVIRNO SPOROČILO: Nina 30
rečite mi ni nekaj čist sem zmedena prvi prvi nosečnosti se mi res ni to dogajalo od nedelje imam na trenutke krče kot menstrualne krče me prime pa spusti?saj ne vem kaj si na j mislim so to lažni popadki?izcedka hvala bogu nič nimam me pa vseeno skrbi?noseča pa sem 29 tednov?kaj menite ve?bi se mogla it pokazat v bolnico?
to je tud mene začel dajat par tednov nazaj, me je kr resno skrbelo in sem si šla samoplačniško preverit maternični vrat. HB je blo vse ok. Sem pa potem začela vsak dan pit po 2 tableti magnesola in so ti krči prenehali. Sem pa včeri pozabla pa jih mam dons spet, tko da očitno bo nekaj na tem magneziju.
JanciF tud jaz se pridružujem tvojemu vprašanju. Pojma nimam kako se tega lotit.
Dons sem tud jaz pustošla po H&Mu

mam zdej boljši občutek.
Lu hvala za info glede velikosti od nexta. Sem se pa odločla da za enkrat ne bom nč naročala, bom potem ko pridem iz porodnišnice, ker ti itak domov pripeljejo, da vidim kok bo dejansko velik ta naš fant.
A vaši

so dost pri miru kar se obračanja tiče? Ker naš ma vsak dan drugo pozo. Prejšnji teden se bila 3x na ultrazvoku (v porodnišnici, pa 2x na 3d, ker se prvič ni hotel pokazat) in je bil v ponedeljek obrnjen z glavo navzdol, v sredo je bil na ritki, v petek pa najprej na glavi potem pa počez

Očitno ma še dost placa. Ga ne čutim kako se obrača, samo da se je obrnil, ker so brce drugje. Mi je pa malo čudno, ker hči je bla na ritki do 27. tedna, nato se je ponoči obrnila na glavo (je mela celo noč dela in sploh nism mogla spat) in je tko tud ostala. Upam, da se bo tale kmal odloču, da bo na glavi in bo tko tud ostal. se mi zdi da so brce v zgornji del trebuha bolj prijazne kot brce v mehur
Aja še to glede meritev. V ponedeljek je bil po ocenah težek 1100g, v sredo med 1060 in 1080, v petek je bila pa prva meritev 1489g

No sej pol se je popravla, sem tud jaz rekla, da to skor ne verjamem in je pol naredila še par kontrolnih meritev in prišla na 1280g. Tko da to so zgolj ocene in je ful odvisno od tega kako G meri.
Nč grem počas počivat, včerajšnja noč mi ni bla najbolj naklonjena pa upam, da bo danes bolje.
Uživajte.