IZVIRNO SPOROČILO: glicinija
Aja, sem zadnjič gledala flaške. Katero boste vzele??
Midva sva zadnjič kar nekaj časa stala pred poličko s flaškami in dudami KOLIKO IZBIRE!!! Flaško sva potem vzela tole:
http://www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_easivent_150ml_bottle_twin_pack_with_slow_flow_teats/ dudici pa kar od Dm-a, babylove.
Drugače sva kupila še kalorifer za na hitrco ogret kopalnico (ko bo čas za kopanje), torbo za previjanje, ki bo tudi torba za na voziček (tut od Dm-a), nov termometer (ker tisti ki sem ga 1x kupila za naju je prav zanič, pa sem ga vzela v lekarni

)
Kupit moram pa še obroč zame za v porodnišnico, pa nepremočljiv nadvložek za na jogi, ki ga bom naprej jaz uporabljala, ker se mi zdi, da VIR 80 ponoči glih ne bodo dobr držali, pa nočem da bo jogi poln rdečih oz. rjavih flekov

pa še eno dekico za tamalega. Eno zdaj tašča štrika, volneno, ki bo fina za v voziček...eno bom vzela pa bombažno, za doma pa tko. In to je to.
Dramica preglede imam pa tudi jaz zdaj še na 3 tedne, za naprej mi pa ni še nič konkretnega povedala. Vem samo, da so zadnji mesec bolj pogosti, naj bi bili na 1 teden, čeprav slišim, da jih dajejo tudi na 2. Pomoje ima res vsak G svoj sistem, pa verjetno se orientira tut glede na potek nosečnosti posameznice.
< Sporočilo je popravil pinky86 -- 9.11.2010 16:08:33 >